Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28/6/2007 küçükyalıdayız
gürhanın oldugu yerde kraker yenir arkadaşlar bunu bilmemiz gerekirdi neyse sonuçta yine 10-15 tane kadar çinekop tutuldu .
erol abinin sakatlanması hariç herşey güzeldi.
Bul
tekrarını yaşar(sın)ız inşallah... güzel bir akşam olmuştur muhakkak... tekrar geçmiş olsun erol abiye...
Bul
   Arkadaşlar çok güzel bir akşamdı. Çok teşekkür ederim. AlkisAlkis
   Nihat, samimi karşılaman, ilginle beni çok memnun ve o kadar da mahcup ettin. Sanki çok eski bir dostla rutin balık avlarımızdan birine çıkıyormuşuz gibi hissettim. Artık ben seni nasıl ağırlarım bilmiyorum Smile
   Yücel, çok temiz kalpli bir adamsın ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Herkesin oltasına koşman, yem takman, kopardığımız takımları hiç üşenmeden hemen yenilemen amator balıkcılık ruhu adına, dostluk adına çok takdire şayandı.
   Ozan, beraber balığa çıkamadık ama ayaküstü de olsa tanışıp sohbet etmek güzeldi. Birlikte balığa da çıkacaz inşallah.
   Afala, abi seninle de tanışmak çok güzeldi. Tam bir reissin vesselam. Bu kadar kısa zamanda senin bilgilerinden nasiplendik. İnşallah Armutluda bilgi havuzumu dolduracam sayende.
   Bakalarus, Fotokopici, İstavritci, Taner, Küçükyalılı Fikret ve diğer dostlar hepinize çok teşekkürler. Sizleri tanımak birlikte olta sallamak çok keyifliydi.
   Kötü bir kıyı balıkçısı olduğumu farkettim. Ben balık tutamadım ama oltam tuttu Smile Oltayı denize bırakmış Cengiz kaptan ve Nihat'la sohbet ederken bir baktım arkadaşım Mücahit benim oltaya doğru pike yaptı Smile ve ardından çinekopu çekti. Hep deriz ya kısmet işi aynen öyle oldu. Gerçi bizim Mucahit biraz ballıdır. Tavşan avında bir atışta iki tavşan vuran tanıdığım tek avcıdır. BoboBobo
   ( Bu taşlıklar bana göre değil yaw. Tam oltayı savuracam bir baktım sol bacağım yok. Bobo Sol bacağı kayanın arasına düşürmüşüm Bobo, ucuz kurtuldum çok şükür.)
Bul
muhakkak çok güzel olmuştur buna adım gibi eminim sizlerle beraber olmak zaten çok güzel işte elde olmayan sebeplerle her yere yetişemiyoruz tüm güzellikler sizlere yakışır
Bul
Dün akşam bakalarus la beraber oraya vardığımızdan itibaren uzun zamandır yaşamadığım çok zevkli saatler geçirdim. Bu sebeple öncelikle oradaki büyük küçük tüm dostlara çok teşekkür ederim. Kıyı balıkçılığında pek başarılı olamadığımı kendime bir kez daha kanıtlasam da Nihat ın da benimle aynı çizgide olması ( tekneden adamın tutmadığı balık yok ama kıyıda nafile ) bir nebze olsun içimi rahatlattı. İşten çıkıp aç karnına kendimizi kıyıya attığımızda , ikram edilen Adana dürümler , geceye ayrı bir anlam ve önem de kazandırdı doğrusu. Gecenin tek üzücü olayı ise Erol abimizin kazası oldu, her ne kadar buz torbalarını hemen sardıysak ta , bileğinin çok incindiğini sabah buradan üzülerek öğrendim,buradan tekrar ona acil şifalar diliyorum.
Bu arada Erol abi; senden sonra kediyi buldum ve ona en içten dileklerini yakinen ilettim.
Tekrar herkese çok teşekkür eder en kısa zamanda tekrar biraraya gelmemizi hasretle beklerim.
Gününüz aydın balığınız bol olsun.AlkisAlkisAlkis
Bul
örümcek adam armıza katılmana çok sevindim hoşgeldin sefa geldin
Yücel kardeşim tekrar teşekkürler. Kartal etkinliğine de çok kısa bir süreliğine uğramıştım ama orada da tanışmak nasip olmadı ama bir dahaki sefere acısını çıkartırız.
Bul
Arkadaşlar yine güzel bir akşam geçirmişsiniz yeni tanışmalar ne güzel ben katılamadım üzgünüm ama birdahaki sefere inş her günümüz güzelliklerle olsun

Erol abiye geçmiş olsun
M. ALİ abi .... her halde siteye resmini koyunca nazar değdi usta oltacımıza
Bul
küçükyalıda dürüm ve balık vardı arkadaşlar güzel bir akşamdı herkeze çok teşekkür ediyorum.
erol abiyede cok geçmiş olsun diyorum....
Bul
   O geceden bir kaç resim.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi