Arkadaşlar çok güzel bir akşamdı. Çok teşekkür ederim.

Nihat, samimi karşılaman, ilginle beni çok memnun ve o kadar da mahcup ettin. Sanki çok eski bir dostla rutin balık avlarımızdan birine çıkıyormuşuz gibi hissettim. Artık ben seni nasıl ağırlarım bilmiyorum

Yücel, çok temiz kalpli bir adamsın ben de seni tanıdığıma çok memnun oldum. Herkesin oltasına koşman, yem takman, kopardığımız takımları hiç üşenmeden hemen yenilemen amator balıkcılık ruhu adına, dostluk adına çok takdire şayandı.
Ozan, beraber balığa çıkamadık ama ayaküstü de olsa tanışıp sohbet etmek güzeldi. Birlikte balığa da çıkacaz inşallah.
Afala, abi seninle de tanışmak çok güzeldi. Tam bir reissin vesselam. Bu kadar kısa zamanda senin bilgilerinden nasiplendik. İnşallah Armutluda bilgi havuzumu dolduracam sayende.
Bakalarus, Fotokopici, İstavritci, Taner, Küçükyalılı Fikret ve diğer dostlar hepinize çok teşekkürler. Sizleri tanımak birlikte olta sallamak çok keyifliydi.
Kötü bir kıyı balıkçısı olduğumu farkettim. Ben balık tutamadım ama oltam tuttu

Oltayı denize bırakmış Cengiz kaptan ve Nihat'la sohbet ederken bir baktım arkadaşım Mücahit benim oltaya doğru pike yaptı

ve ardından çinekopu çekti. Hep deriz ya kısmet işi aynen öyle oldu. Gerçi bizim Mucahit biraz ballıdır. Tavşan avında bir atışta iki tavşan vuran tanıdığım tek avcıdır.

( Bu taşlıklar bana göre değil yaw. Tam oltayı savuracam bir baktım sol bacağım yok.

Sol bacağı kayanın arasına düşürmüşüm

, ucuz kurtuldum çok şükür.)