17-09-2009, 14:17
tebrıkler abı hastayım su sınarıtlere

BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
KemalİZM'İR !
Gittim,dinlendim,geldim
|
17-09-2009, 14:17
tebrıkler abı hastayım su sınarıtlere
![]()
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
17-09-2009, 14:20
cranium yazdı:Faruk abi bu sefer yamashita sirtindan almamış zarganayı Serkan ben de garipsedim ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
17-09-2009, 14:52
şerpa yazdı:abi hastayım sanatesekkurler Hakan..guzel bir dinlence oldu..sizlerede rastgele cranium yazdı:Faruk abi bu sefer yamashita sirtindan almamış zarganayıSinagritin boyu guzeldi Serkan....ufakta olsa,zargana agizdan tutuldu bu defa
17-09-2009, 14:53
blue_zaire yazdı:tebrıkler abı hastayım su sınarıtleretesekkurler Fevzi.....sinagritin cekmesi cok zevkli..diger baliklara benzemiyor..sana da rastgele
17-09-2009, 17:13
1 ispendek 1 sinagrit tavalık olmuyormu kaptan (bir kişi için)..
![]() Lüfer peşindeyim diyorsun ama tam yemlik zarganayı salmışsın.. Ama pardon başlığı unuttum,sen dinlenmek için çıkmışsın.. ![]()
17-09-2009, 22:19
Lakerda yazdı:1 ispendek 1 sinagrit tavalık olmuyormu kaptan (bir kişi için)..tesekkurler Mehmet abi.. abi tavalik deyince,tavanin buyuklugune bagli,fakat biz aile boyu tavalik diyoruz..bir kisiye yeterde -artar onlar... zarganaya gelince,bizim burada tekneden luferi genelde sirti ile avlariz...o Nihatin yaptigi av sekli burada uygulnmiyor,bilmiyorum neden..birde cok kancayi,bir baligin uzerine sarip(sardalyanin genelde)atilir...son olarak sardalya ile yemli,kostekleri celik telden lufer paragati atilir..bizler luferi boyle avliyoruz..zargana ondan iade edildi... benim favori lufer rapalam asagidaki rsatgele
17-09-2009, 22:47
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Mehmet abi.. Faruk abi iğneler paslanıyor dikkat.Değişim vakti gelmiş gibi... Balıklara tetanoz iğnesi yaptırmak gerekecek yoksa ![]() Şaka bir yana, Allah korusun herhangi bir yerine değer, sıkıntı olmasın.... Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
17-09-2009, 22:53
kasap100 yazdı:Faruk abi iğneler paslanıyor dikkat.Değişim vakti gelmiş gibi... ![]() ![]() ![]() abi supersiniz yaw..sizede bir sey gostermeye gelmiyor.. ![]() tamam yaw tamam..kizmayin degistiririz,hele lufer bir baslasin...birazda sirti baslasin
17-09-2009, 23:02
Albatros-gr yazdı: Aman abi ben uyarmak istedim.Bak bu aşağıdaki olaylar yaşanmamış şeyler değil; Bu arada bu gibi durumlara karşı tetanoz aşınızı son 5 sene içinde tekrarlatmadıysanız, yeniden 1 doz yaptırmakta fayda var.
17-09-2009, 23:05
kasap100 yazdı:Aman abi ben uyarmak istedim.Bak bu aşağıdaki olaylar yaşanmamış şeyler değil;evet ya hep boyle onemli seyleri ihmal ediyoruz...sadece sirtideki kancalar degil,hafiften de olsa(boyle fotodaki gibi degil)paragatta toplarken ellerimize cok defa kanca batiyor...eve gelip tras olduktan sonra..kolonyayi yuzune surerken anliyorsun farki ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|