11-03-2009, 13:00
fish or die yazdı:ankara haricinde herkes yazmış yaw ankaralılardan ses yok hala
Murat Bey doğru söylüyorsun Ankara'lılaradan nedense ses yok.Demekki zamanları yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
Ankara ve Çevresi 2009 yılı org.
|
11-03-2009, 13:00
fish or die yazdı:ankara haricinde herkes yazmış yaw ankaralılardan ses yok hala Murat Bey doğru söylüyorsun Ankara'lılaradan nedense ses yok.Demekki zamanları yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
11-03-2009, 13:28
araphüso26 yazdı:ankaralı dostlar düzenlesin biz katılırızçooooook doğru ama mümkünse tembuzdan sona ![]() ![]() ![]()
11-03-2009, 13:29
rusan yazdı:Yaban tv de Ankarada turna tutanları gormustum. Onlara cok ımrenmıstım. Ne yazık kı artık ıstanbulda turna tutmam pek mumkun degıl. Ankara cıvarlarında turna cıkan bır yerde organızasyon olursa kosa kosa gelırımyayın ve sazanda olabilir ![]() levrek varsa daha iyi olur ![]()
11-03-2009, 13:38
vetilmed yazdı:Arkadaşlar hep deniz organizasyonları oluyor tabiki buda İstanbul ve çevresinde olmak zorunda 2009 yılı için nasip olur ise Ankara veya çevresinde bir tatlı su organizisyonu yapsak diye bir önerim olacak İstanbul,Yalova,Eskişehir,Adapazarı,İzmir ve diğer yerler içinde daha yakın olur katılım daha fazla olur diye düşünüyorum. ali iyi bir fikir sana katılıyorum ![]() ![]()
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
12-03-2009, 10:57
araphüso26 yazdı:bu işi kamil abi halleder hade bakem koca usta sana iş çıktı Kamil Bey'den ses,seda yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
12-03-2009, 12:25
Kamil aga temmuz ağustos bir organizasyon bekliyoruz ankaradan talep çok
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
12-03-2009, 13:18
fish or die yazdı:Kamil aga temmuz ağustos bir organizasyon bekliyoruz ankaradan talep çok Murat Bey evet talep çoğalıyor. İnşallah olurda bende katılırım.
Saygı ve Sevgilerimle.
12-03-2009, 13:34
arkadaşlar diyorum ki bir ara yalova ya da gidelim.hee ne dersiniz??
tabi üstatlarımız daha ii bilir ama bn fikir vermek istedim
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
12-03-2009, 13:48
Ankara'lıların krizden canları çıktı
![]() Bu sıra şahsım adına konuşayım ben bitiğim arkadaşlar ![]() Zaten malumunuz olduğu üzere, bağ bahçe çalışmalarım var, üzerine ay sonunu getirebilme çabaları da eklenince "öldük" daha ne deyim, sırf canım çekmesin diye foruma bile nadiren giriyorum artık. Genelde yazmıyorum ama hiç takip etmiyor da değilim (arkamdan konuşulursa haberim olur yani ![]()
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA (1967, Tokat)
12-03-2009, 13:54
BalıkcıSerdar yazdı:Ankara'lıların krizden canları çıktı Bitmeyen kaldımı serdar herkes aynı kriz mahvetti inlallah en kötü günümüz bu olsun diyorum daha beterinden korkuyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|