Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankara ve Çevresi 2009 yılı org.
fish or die yazdı:ankara haricinde herkes yazmış yaw ankaralılardan ses yok hala Bobo

Murat Bey doğru söylüyorsun Ankara'lılaradan nedense ses yok.Demekki zamanları yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
araphüso26 yazdı:ankaralı dostlar düzenlesin biz katılırızWink
çooooook doğru ama mümkünse tembuzdan sonaAlkisSeerfBobo
Bul
rusan yazdı:Yaban tv de Ankarada turna tutanları gormustum. Onlara cok ımrenmıstım. Ne yazık kı artık ıstanbulda turna tutmam pek mumkun degıl. Ankara cıvarlarında turna cıkan bır yerde organızasyon olursa kosa kosa gelırım Gulumse
yayın ve sazanda olabilirSiyirdim
levrek varsa daha iyi olurBobo
Bul
vetilmed yazdı:Arkadaşlar hep deniz organizasyonları oluyor tabiki buda İstanbul ve çevresinde olmak zorunda 2009 yılı için nasip olur ise Ankara veya çevresinde bir tatlı su organizisyonu yapsak diye bir önerim olacak İstanbul,Yalova,Eskişehir,Adapazarı,İzmir ve diğer yerler içinde daha yakın olur katılım daha fazla olur diye düşünüyorum.

ali iyi bir fikir sana katılıyorumAlkisAlkis
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
araphüso26 yazdı:bu işi kamil abi halleder hade bakem koca usta sana iş çıktıSiyirdim

Kamil Bey'den ses,seda yok.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
Kamil aga temmuz ağustos bir organizasyon bekliyoruz ankaradan talep çok Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:Kamil aga temmuz ağustos bir organizasyon bekliyoruz ankaradan talep çok Seerf

Murat Bey evet talep çoğalıyor. İnşallah olurda bende katılırım.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
arkadaşlar diyorum ki bir ara yalova ya da gidelim.hee ne dersiniz??
tabi üstatlarımız daha ii bilir ama bn fikir vermek istedim
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
Ankara'lıların krizden canları çıktıSmile

Bu sıra şahsım adına konuşayım ben bitiğim arkadaşlarSad

Zaten malumunuz olduğu üzere, bağ bahçe çalışmalarım var, üzerine ay sonunu getirebilme çabaları da eklenince "öldük" daha ne deyim, sırf canım çekmesin diye foruma bile nadiren giriyorum artık. Genelde yazmıyorum ama hiç takip etmiyor da değilim (arkamdan konuşulursa haberim olur yaniSmile)
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
BalıkcıSerdar yazdı:Ankara'lıların krizden canları çıktıSmile

Bu sıra şahsım adına konuşayım ben bitiğim arkadaşlarSad

Zaten malumunuz olduğu üzere, bağ bahçe çalışmalarım var, üzerine ay sonunu getirebilme çabaları da eklenince "öldük" daha ne deyim, sırf canım çekmesin diye foruma bile nadiren giriyorum artık. Genelde yazmıyorum ama hiç takip etmiyor da değilim (arkamdan konuşulursa haberim olur yaniSmile)

Bitmeyen kaldımı serdar herkes aynı kriz mahvetti inlallah en kötü günümüz bu olsun diyorum daha beterinden korkuyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi