Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ödüllü balık yarışması
LeVrEkCi yazdı:ben bilmem valla bu işi nisan gelmeden bitiren bitirir yoksa bende potadayım SiyirdimSeerf

nisanda da canlı canlı çarpışmalar olur benceSmileyemeklik balık tutulduktan sonra,trofe peşinde koştuturuz Smile
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:nisanda da canlı canlı çarpışmalar olur benceSmileyemeklik balık tutulduktan sonra,trofe peşinde koştuturuz Smile

[COLOR="SeaGreen"]Nihayet
Uzun zamandır hayalini kurduğum sonarı nihayet aldım biraz tuzlu oldu ama inşallah parasının hakkını verir[/COLOR]

HadiordanSonarla tutulan balıklar bu yarışmaya girmemeli.denizi tarayıpta büyük balığın başına dikilip onu yakalamak olmaz be ya.Siyirdim
Bul
evet arkadaşlar bugüne kadar ödülü kazanan olmadı,ödülü organizasyonda vereceğim.organizasyon son gününe kadar en ağır balığı tutan ödülü alır.tartıp bakacağız en ağır gelen balık kazanır.Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:evet arkadaşlar bugüne kadar ödülü kazanan olmadı,ödülü organizasyonda vereceğim.organizasyon son gününe kadar en ağır balığı tutan ödülü alır.tartıp bakacağız en ağır gelen balık kazanır.Seerf

paketi güzel olsun ben gelirsem malzemeler kesin benim Bobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:evet arkadaşlar bugüne kadar ödülü kazanan olmadı,ödülü organizasyonda vereceğim.organizasyon son gününe kadar en ağır balığı tutan ödülü alır.tartıp bakacağız en ağır gelen balık kazanır.Seerf

Hediyenin sahibi belli oldu bennnnSiyirdimSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
al işte biri Allahın sazancısı biri Allahın istavritcisi Siyirdim Hehe
Bul
araphüso26 yazdı:paketi güzel olsun ben gelirsem malzemeler kesin benim Bobo

LeVrEkCi yazdı:al işte biri Allahın sazancısı biri Allahın istavritcisi Siyirdim Hehe

Haklısın başkan çok fesat bu ağaHadiordanSiyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
hay allah tamda ben bu haftasonu balığa çıkacaktım Sad neyse artık organizasyonda yakalarız trofeleri Smile
Bul
ANTALYALI07 yazdı:hay allah tamda ben bu haftasonu balığa çıkacaktım Sad neyse artık organizasyonda yakalarız trofeleri Smile

Bende mutlu haber geldi zannettim.
Ödül için acele etme,ne zaman istersen gidebilirsin.senin ödül baki.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Bende mutlu haber geldi zannettim.
Ödül için acele etme,ne zaman istersen gidebilirsin.senin ödül baki.Gulumse

bu haftasonu yine müsait zaman bulamadım tahsin abicim.benim ortak irice bir köpekbalığı yakaladı,koruma altında olduğu için geri bıraktılar,30 kg üstü bir balıktı. Smileben inşallah bi ara balığa çıkacağım.benim ödülüm siz değerli abilerim ve kardeşlerim abicim.saygılar sevgiler.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bir başkadır balık avı sevdası mudanya 16 3,560 16-11-2008, 14:50
Son Yorum: Lakerda

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi