Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26/10yycolak moralim sıfır
yycolak yazdı:filme gerek duymamışlar.sadece yalancı şişlik denilen bir şeymiş.cumaya kontrol var.o zamana kadar beklyecekmişiz.inşallah kurtulmuşuzdur abicim.Affetşu anda gayet iyiyiz şükür.
Bak bu habere çok sevindim işte. İnşallah yanılmamışlerdır
Bul
ALTAYLI yazdı:Bak bu habere çok sevindim işte. İnşallah yanılmamışlerdır

amin abicim.inşallah iyi oturmuştur kırık.yoksa dayanmak çok zor yenilemeye.Nayirolamaz
Bul
yycolak yazdı:amin abicim.inşallah iyi oturmuştur kırık.yoksa dayanmak çok zor yenilemeye.Nayirolamaz

amman abicim bunu düşünme bile Allaha dua edelim düzgün kaynamış olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.
Bul
İnşallah herşey yolunda gider Yalçınım.Duacıyız Affet
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Kızımız için duacıyız Yalçın,inşallah kısa sürede iyi haberlerini duyarız senden..
Bul
LeVrEkCi yazdı:amman abicim bunu düşünme bile Allaha dua edelim düzgün kaynamış olsun.iyi haberlerini bekliyoruz.

inşallah kardeşim inşallah.Affet
Bul
ufuktan26 yazdı:İnşallah herşey yolunda gider Yalçınım.Duacıyız Affet

sağolasın hocam tek dileğimiz o..
Bul
Lakerda yazdı:Kızımız için duacıyız Yalçın,inşallah kısa sürede iyi haberlerini duyarız senden..

sağol mehmet abicim,inşallah.
Bul
kardeşim geçmiş olsun allah acil şifalar versin Affet
alçıya alındıktan sonra çok dikkat etmesi gerekiyor geçmiş olsun .Affet
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeşim geçmiş olsun allah acil şifalar versin Affet
alçıya alındıktan sonra çok dikkat etmesi gerekiyor geçmiş olsun .Affet

sağol şekerim.kusura bakma yeni gördüm.Mahcup
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi