Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maydanozda sırtı -2-
orhanekmekci yazdı:Tebrikler,üçüzlereAlkisAlkisaradığınız balıklar olmasada tepsideki kırmızılar göz kamaştırıyor maşallah.Böyle dostlar olduğu süre balıkların en kralıınıda yakalarsın Yakup.Denizede imrenmemek elde değil,üçüncü sırtı avınızda dilediğiniz balıkları yakalamanız dileğimle,bol şanslar.Mercanlar için afiyet olsunSeerf
Kaptan teşekkürler. Yakup bu işi sevmese olurmuydu hiçBobo76
Bul
bahriyeli yazdı:abilerim ne diyeceğimi şaşırdım süper bişey bu nutkum tutuldu. harika herşeyiyle harika. gönülden tebrik ediyorum. sevgilerimi gönderiyorum.seni mutlu görmek çok güzel yalçın abii.
serini devam etmesini dilerim. ercan abim ve ertürk çok teşekkürler,kılıçta gelecek akyada gelecek emeklerinize sağlık selamlar saygılar rastgele76AlkisSeerfAlkis

Canım teşekkür ederim.Görüşelim kısa zamanda.76
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim bu iş sizi iyi sardı.AlkisAlkis
Simdiye kadar neden yapmadınız bunları bu maydonozda bu kadar balık çıkıyorduda neden başka yerlerde kovaladınız..Hi
Gerçi herşey tekneyle oluyor anlıyorum sizi fakat oralardan iri balıklar alacağınızdanda hiç şüphem kalmadı, ercan abiyi ve ertürk'ü de tebrik etmemek mümkünmü hepinizi seviyorum süpersiniz siz yaaa...SeerfSeerf

Fırsat vadıda bizmi gitmedik balığa şekerim.Meydanı boş bulduk,kadroyu kurduk,seriye bağladık,görüldüğü üzre.Bobo76Siyirdim76
Bul
Salih Reis yazdı:Yalçın abicim bu güzel görüntüleri görüp imrenmemek elde mi kiAlkis

biz hafta sonunu bekliyoruz ama hafta sonu hep esiyor, hafta arası deniz çok güzel bizler çalışmak zorundayız. Snifsinf

Tüm ekibi canı gönülden kutlarım. umarım birgün beraber olta atmak nasip olur Seerf

Yakında bir gün hep birlikte olalım,balığı bırakıp muhabbetin belini kıralım Salihcim.76WinkBende çok istiyorum.Yapalım şu işi.Gulumse
Bul
Dr.Güner yazdı:Maşallah Yalçın,şiir gibi anlatım.Harika pembeler,daha nice bollarınaAlkis

Teşekkürler Günercim.Sizlerin avları kışkırtıyor bizleri.Örnek almaya çalışıyoruz.AlkisNayirolamaz
Bul
bucalı yazdı:Oh maşallah mercanlar lokum tebrikler afiyetle.

Eyvallah şekerim.Alkis...
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler,üçüzlereAlkisAlkisaradığınız balıklar olmasada tepsideki kırmızılar göz kamaştırıyor maşallah.Böyle dostlar olduğu süre balıkların en kralıınıda yakalarsın Yakup.Denizede imrenmemek elde değil,üçüncü sırtı avınızda dilediğiniz balıkları yakalamanız dileğimle,bol şanslar.Mercanlar için afiyet olsunSeerf

Tepsi nasıl ama tepsi.Smile
Gördüğün gibi ustalardan kopya çekmeye çalışıyoruz.Wink
Maşallah bizim buralar rüzgarı yumuşak alıyor Orhan abicim.76
Rahat avlanıyoruz en azından bir süre.Teşekkürler abicim.Alkis76
Bul
devrem işi seriye bağladın hee tüm ekibi kutlarım afiyet olsun ama sana benden bi öneri bi dahakine gecikme.HappySeerf
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Abim süpesiniz avınız daim olsun yine dötürdünüz beee Siyirdim danizde balık kaldımı Wink kalmadı ise yandık biz Nayirolamaz
Bul
Abi böyle paylaşımlar yaptıkça insanın hergün balığa çıkası geliyor
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Maydanozda Altaylı*Yalçın*Çakır hoca Show ALTAYLI 72 7,076 15-04-2013, 16:50
Son Yorum: yycolak
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,113 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,344 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Maydanozda Şeytan ALTAYLI 80 8,080 01-12-2012, 12:11
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,114 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,665 16-05-2012, 08:45
  maydanozda -4- yycolak 90 6,751 05-10-2011, 20:09
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,345 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,426 26-04-2011, 21:10