Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
Bende bu konuda biriki şey söyliyeyim.Bizim hanımda taş düşürdü işkina taşıda kullandı,bizim eczacı dayımızın tavsiyesi üzerine bol maydanoz saplarıyla beraber doğrayıp üzerine kaliteli sızma zeytinyağ ve limon suyu döküp bol bol yedi.Ayrıca taşın düşmesi için divan, çekyat, yüksekçe biryerden atlamakta enazından taşı hareket ettiriyor.Taş dişli ise takılabiliyor.Rabbim tüm böbrek hastalarına acil şifalar versin.Selamlar,sevgiler.
Bul
tahircegil yazdı:merhaba hocam acaba bana abu rovatinex ilacının 500 luk olanından getirtme yolunu öğretir misiniz numaram 05056184817

herhangi bi eczaneye sorarsan ordan temin edebilirsin kardeş geçmiş olsun bende kullandım bu ilacı ama benim taşları düşürmedi ben kırdırdım faydası var veya yok diyemiyeceğim acil şifalar
Bul
arkadaslar ben yurt disinda yasiorum butun konuyu okudum eger bir faydam dokunabilirse sizlere sevinirim oyle ilac konusunda burdan temin edebilirim.
Bul
Mehmet duyarlı davranışın ve teklifin için çok teşekkür ederim. Buradaki fiyatlarla çok farklı olduğu için sanırım bazı dostlarımız senden ricacı olucaktır. Tekrar teşekkürler
Bul
34 ytl kutusu arkadaşlar mehmet kardeş bende bu duyarlı davranışından dolyı tebrik ederim
Bul
herkese merhabalar,

rovatinex isimli ilacı az once bir yakınımdan duydum ve internette arastırırken sizlerin yazdıklarınızı okudum. 8 yasındaki oglumda 6 aylık dan beri bobrek tası var. simdiye kadar çok sayıda tas olarak tabir ediliyordu ara ara dusurdu tekrarçıktı ama hepsi 5 mm den kuçukdu
son uç ay once 4,7 mm liktası kontrol amaclı usg de baktırdıgıımda onuun 5,8 oldugunu baska bir tas daha olustugunu gorduk o da 5,1 ve uç ay kadarkısa bir zamanda yeni ve buyuk bir tas olusmus olması bizi inalılmaz uzdu ve sasırttı. bu isinonune nasıl gececegiz bilemiyorum oglum okulda tum gun ve su içmeyi unutuyor ihmal ediyor su içse idrarını tutuyor 500 ml ye kadar hıç ksıkısıklık hissetmeden durabiliyor boylelikle kalsiyum kristalleri çokeliyor Sad
bebekliginden beri yapılan tahliller sonucu hiperkalsiuri yani kalsiyum fazlalıgı bulundu. esimdede var hatta ameliyat oldu on yıl kadar once onunki kalsiyum oksalat oglumdakininde aynı tur oldgunu dusunuyoruz zaten tr de en çok gorulen tas.
bu ilacı ilk kez duydum simdiye kadar çok sayıda urolog nefrolog gezdik. çogu iyi dr lardı yurt dısıdna egitim gormus arastırmacı vs ama kimse bu ilactan bahsetmedi
acıkcası kocakarı ilacları tabir edilen pekçok seyi denedik
en sen nette falan yazan gilaburu denilen sudan içirdik ama hiçbir faydası olmadı. umarım bu ilacın bir faydası olur hemen bulma girisimine gireceğiz.

bizzat kullanan ve yararını goren arkadaslardan yanıtlar bekliyorum. çok caresiziz durumdayız su an. insanin kendinde olması baska ama çocgunda bir buyuk saglık sorunu olması gercekten çok çok kotu allah kimseye yasatmasın.
burdanda yanıt yazabilirsiniz e mailimede yollayabilirsiniz minnettar kalırım
esra_78@yahoo.com

simdiden tesekkur ederim
herkese saglıklı gunler dilerim
Bul
esra hanım öncelikler çok geçmiş olsun.
bu ilacı kullananlar mutlaka cevap yazacaktır ama çocuklar üzerindeki etkisini mutlaka araştırmanızı öneririm ayrıca koca karı ilaçlarının bazı şeylere faydası varken bazılarınada zararı olabiliyor mantıklı olanları olabilir mesela örnegin cevizi suda bekletin suyunu için cevizi yiyin kolestrole faydası vardır denir bunun zararı olmaz mantıklıdır birde yumurtayı sirkeli suda 1 ay bekletin için kansere faydası vardır denir bu tartışılır zarar fayda oranı düşünülüp denenmemelidir bile.
eşkina balığının kafasından çıkan taş vardır bu böbrek taşlaırını eriten bir madde oldugu söyleniyor sitemizde bu konuda size yardımcı olabilecek birçok arkadaşımız var elinde eşkina balığı taşı olanlar var o taşı ezip bir şekilde içirince çok faydası oluyormuş.ama buda çocuklar üzerinde nasıl etki eder araştırmanızı öneririm.
sitemizde ara bölümünde aratarak eşkina taşlarına ulaşabilirsiniz.
ilaç hakkında bir tecrübem yok olanlar mutlaka bugün ve yarın cevap yazacaklardır.
eşinize ve çocuğunuza ALLAH tan acil şifalar dilerim çok geçmiş olsun.
saygılarımla.
Bul
öncelikle geçmiş olsun diyorum hoş geldiniz
bilgisi olan arkadaşlarımızdan yardım gelecektir acil şifalar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread....a+ta%FE%FD

http://www.amatorbalikci.net/showthread....a+ta%FE%FD

2 konu var incelemeniz faydası olacaktır.ayrıca site yöneticilerimizden ALTAYLI nickli ercan abi o ilacı kullanmış ona özel mesaj atarsanız oda size seve seve yardımcı olacaktır.
saygılar.
Bul
Esra hanım selamlar ve geçmiş olsun. Bu rahatsızlığı yaşayan bilir. Allah sizede çocuğunuza da sabır kuvvet versin. Oğlunuzun taşı bilinen taşlar içinde en doğurganı diye bilinenlerden olduğunu araştırma yaparken öğrenmiştim. Rowatinex ile ilgili size detaylı bilgiyi mail olarak göndereceğim ama şunu bilin ki bu ilaç bitki özlü ve kullanan bir çok kişiden telefon ve mail yoluyla teşekkür aldım. Umarım size de büyük yarar sağlar. En iyi tarafı Taşı düşürdüğü gibi düşürürken kanallarda genişleme yaptığı için çok zorlanma olmuyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,194 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi