herkese merhabalar,
rovatinex isimli ilacı az once bir yakınımdan duydum ve internette arastırırken sizlerin yazdıklarınızı okudum. 8 yasındaki oglumda 6 aylık dan beri bobrek tası var. simdiye kadar çok sayıda tas olarak tabir ediliyordu ara ara dusurdu tekrarçıktı ama hepsi 5 mm den kuçukdu
son uç ay once 4,7 mm liktası kontrol amaclı usg de baktırdıgıımda onuun 5,8 oldugunu baska bir tas daha olustugunu gorduk o da 5,1 ve uç ay kadarkısa bir zamanda yeni ve buyuk bir tas olusmus olması bizi inalılmaz uzdu ve sasırttı. bu isinonune nasıl gececegiz bilemiyorum oglum okulda tum gun ve su içmeyi unutuyor ihmal ediyor su içse idrarını tutuyor 500 ml ye kadar hıç ksıkısıklık hissetmeden durabiliyor boylelikle kalsiyum kristalleri çokeliyor

bebekliginden beri yapılan tahliller sonucu hiperkalsiuri yani kalsiyum fazlalıgı bulundu. esimdede var hatta ameliyat oldu on yıl kadar once onunki kalsiyum oksalat oglumdakininde aynı tur oldgunu dusunuyoruz zaten tr de en çok gorulen tas.
bu ilacı ilk kez duydum simdiye kadar çok sayıda urolog nefrolog gezdik. çogu iyi dr lardı yurt dısıdna egitim gormus arastırmacı vs ama kimse bu ilactan bahsetmedi
acıkcası kocakarı ilacları tabir edilen pekçok seyi denedik
en sen nette falan yazan gilaburu denilen sudan içirdik ama hiçbir faydası olmadı. umarım bu ilacın bir faydası olur hemen bulma girisimine gireceğiz.
bizzat kullanan ve yararını goren arkadaslardan yanıtlar bekliyorum. çok caresiziz durumdayız su an. insanin kendinde olması baska ama çocgunda bir buyuk saglık sorunu olması gercekten çok çok kotu allah kimseye yasatmasın.
burdanda yanıt yazabilirsiniz e mailimede yollayabilirsiniz minnettar kalırım
esra_78@yahoo.com
simdiden tesekkur ederim
herkese saglıklı gunler dilerim