Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turanköy e yolculuk var..
inşallah şafak 3...Siyirdim
Bul
Bende giderim bu yaz ispire Seerf tatlı su avına takılacam Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:inşallah şafak 3...Siyirdim
Ömeeeeeer. hazırmısın.
Bul
Yav bizim buradan geçen olursa bir uğrayın da Gulumse
Bul
murki yazdı:Ömeeeeeer. hazırmısın.
hemde o biçim hazırım abi,bir kaç parçayı terminae indirdim, kaanıda pazartesi hallederim, salı da çaparileri adımmı ben tamammımSmile
HAŞİM77 yazdı:Yav bizim buradan geçen olursa bir uğrayın da Gulumse

Haşim abi ben Murat abiye tabiyim, komuta onda,Smile
Bul
HAŞİM77 yazdı:Yav bizim buradan geçen olursa bir uğrayın da Gulumse
Yav bi sefer gelipte uğramadan geçtim zaten. içimde uhde kaldı. bu sefer banko.
Bul
Beklerim bir büyük sorun olmayıca kapıda karşılarımBoboama ömer gibi arka yollardan yani iznik üzeri ona bir şey diyememSiyirdimbende katılmak isterim ama beni sadece bağlayan iş oluyor başka neden olursa Allahtan. Bu yıl domatesler geç kaldı hava muhalefeti nedeniyle yoksa geçen yıl erdeğe gelirken bayağı satış olmuştu.Kısmet diyelim artık.Bobo
Bul
HAŞİM77 yazdı:Beklerim bir büyük sorun olmayıca kapıda karşılarımBoboama ömer gibi arka yollardan yani iznik üzeri ona bir şey diyememSiyirdimbende katılmak isterim ama beni sadece bağlayan iş oluyor başka neden olursa Allahtan. Bu yıl domatesler geç kaldı hava muhalefeti nedeniyle yoksa geçen yıl erdeğe gelirken bayağı satış olmuştu.Kısmet diyelim artık.Bobo

abi ilkinde zaten orada buluşacağız vede bursada önemli bi işe yetişme telaşıya transit geçtim,ikincisinde de ailece giderken bir an önce varalım diye veletler kafamı yediler,o sebepten yine İznik yolundan gitmek zorunda kaldım,inşallah Murat abinin dediği gibi bu sefer çayına görücü gelebiliriz kısmetseSeerf
Bul
annemin hastaneye yattığından dolayı turanköye gidip gidemeyeceğim muallakda kaldı murkinin haberi var cumada olsa kaçabilirsem gitmeye çalışacağım Baby o kadarda istiyordum gitmeyi ama aklıma gelen başıma geldiBaby
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kamil abi geçmiş olsun.Allah şifa versin.Yapabileceğim bir şey varsa lütfen ara.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi