Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
gruptaki herkeze tektek teşekür ederim çupra alamasamda Snifsinf güzel ve zevkli bir gündüAlkisSeerf
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
b.kral yazdı:gAlkisSeerfruptaki herkeze tektek teşekür ederim çupra alamasamda Snifsinf güzel ve zevkli bir gündü

ertürk abi birdaha gidersek 1 kilo yengeçç alıp gidelim Siyirdim iki olta çalışırız birine çerezler birine çipura Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:ertürk abi birdaha gidersek 1 kilo yengeçç alıp gidelim Siyirdim iki olta çalışırız birine çerezler birine çipura Happy

eh be muratım vazgec artık su kucuk balık sevdandan...cupra varken ne yapacaksın ısparozu kardesım yaaaSiyirdim
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
onun tadı bir başka oluyor
kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz
ERTÜRK ÇELİKKALELİ

16/03/1969 İzmir Hatay
0 rh +
Bul
eee tabi tadı başka tavalık gopez mercan lezzetli olur çipurayı herzaman bulamazsın boş dönmekten iyidir.Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
fish or die yazdı:eee tabi tadı başka tavalık gopez mercan lezzetli olur çipurayı herzaman bulamazsın boş dönmekten iyidir.Seerf

sen benle takıl bos donmezsın muratım Hehe

KemalİZM'İR !
Bul
fevzi barış abi teknedede söyledi sana büyük konuşmamayı öğretemedim diye Siyirdim bak yılların tecrübesi barış abinin iki katı balık aldın nasip işi bu belli olmaz mercana muhtaç kalırsın Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Tebrikler arkadaşlar,harika bir av günü yaşamışsınız,elinize sağlık,Alkis
EFE
1960
İZMİR
Bul
Ahh ahh Ege yi özledim inanınSnifsinf
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
fish or die yazdı:fevzi barış abi teknedede söyledi sana büyük konuşmamayı öğretemedim diye Siyirdim bak yılların tecrübesi barış abinin iki katı balık aldın nasip işi bu belli olmaz mercana muhtaç kalırsın Bobo

ben buyuk konusmuyorum kardesım,, ama sız benım balıkcı olmadıgımı dusunuyosunuzSmile mesela mordoganda balık tutamadım dıye demedıgınızı bırakmadınız (bu bır sıkayet degıldır tabıkı bana takıldıgınızı bılıyorum yanlıs anlasılmasın) oysa yanlız ben deıl yılların balıkcıları bıle bırsey tutamadı,,foca malum zaten en buyuk ve tek balıgı ben aldım,,ve dun hersey acıga cıktı demekkı ben balık tutabılıyormusum degılmı yeterkı balık olsun kardesım Seerf

KemalİZM'İR !
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,109 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,214 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi