Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kalamarcılar buraya
Orhan kardeşim eline koluna sağlık Alkisvede afiyet olsun.SeerfKalamar rapalalarını takımda ne ölcülerde diziyorsun şematik bir tarifini yazarsan bu avı yapmak isteyen arkadaşlara önderlik yapmış olursun selamlar rastgelsin.
Böyle birşey miydi acaba? Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
Bobo Resmen adamı sulamış
Bul
BAYTAR yazdı:Böyle birşey miydi acaba? Siyirdim

Elinize sağlık Ruhan bey aynen böyle o kalamarı tekneye öyle alırsan sonuç mürekkeplenmek.rasgele.
Bornova - izmir
Bul
rauf yazdı:Orhan kardeşim eline koluna sağlık Alkisvede afiyet olsun.SeerfKalamar rapalalarını takımda ne ölcülerde diziyorsun şematik bir tarifini yazarsan bu avı yapmak isteyen arkadaşlara önderlik yapmış olursun selamlar rastgelsin.

Teşekkür ederim üstad.Rapalaları(maymun) üç köstekli olta gibi hazırlıyorum üç ayrı rengli rapala el oltası için ana beden 0.50 köstek 0.30 köstek boyları 15Cm köstek aralıkları köstek boyunun üç katı kadar 40-45Cm kurşun ağırlığı bulunduğumuz yerin akıntı durumuna göre ayarlıyoruz tekne ile çıkıldığında çapa atılmadan olta suya bırakılıyor sonra kol aşağı yukarı hareket ettirilerek oltanın dibe kadar ininceye kadar devam ettiriliyor.Saygılarımla,rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uzun oltacilar buraya!!!!! AFALA 10 2,568 18-09-2008, 16:31
Son Yorum: cilingoz

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi