Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
muti34 yazdı:çarşamba akşamı için hekese teşekkür ederim herkesin emegine saglık her nekadar karakola düşsekte genede güzeldi tekrar tekrar teşekür ederim. tekeleri getiren muharem degil
muhittin.muti34.saygılar.
muhittin isim yanlışlığı için kusura bakma yaww
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Güzel geçen gecenin böyle bitmesine üzüldüm,herkeze geçmişolsun.Bu güzel geceye katılanlara,emeği gecenlere teşekkürler.
Bornova - izmir
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Tarabya organizasyonuna katılan ve gönülen onlarla birlik olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum harika bir gece olmuş...Lütfen beni maruz görün her nekadar neşenizi bozmak isteyen engeller çıksada yinede çok harika bir gece olmuş bize bunları yaşatan tüm arkadaşlara teşekkürler, ve bu gecenin sonunu hazırlayanlarıda eshefle kınıyorum...

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 161
Konuları: 6
resimler için teşekkürler fakat bugün ramazanın 4. günü bu manzaranın benzerini yaşamak için akşama kadar beklemek bayağı zor olacak.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
arkadaşlar ben bu konuyu yeni gördüm.nasıl kaçırmışım anlamadım.
güzel bir günü kötü sonuçlandırmışlar.polisimizle ne kadar gurur duysam azdır!!!!!

helal olsun.kendilerini tatmin etmek için ellerinden geleni vatandaşa yapmışlar.
ne demişler olur böyle vakalar Türk polisi yakalar.
Haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüzde ilgili mercilere şikayet etmek lazım.
Tekrar geçmiş olsun.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]