Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarabya İlk Resİmler
muti34 yazdı:çarşamba akşamı için hekese teşekkür ederim herkesin emegine saglık her nekadar karakola düşsekte genede güzeldi tekrar tekrar teşekür ederim. tekeleri getiren muharem degil Smile muhittin.muti34.saygılar.
muhittin isim yanlışlığı için kusura bakma yaww Gulumse
Bul
Güzel geçen gecenin böyle bitmesine üzüldüm,herkeze geçmişolsun.Bu güzel geceye katılanlara,emeği gecenlere teşekkürler.
Bornova - izmir
Bul
Tarabya organizasyonuna katılan ve gönülen onlarla birlik olan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum harika bir gece olmuş...Lütfen beni maruz görün her nekadar neşenizi bozmak isteyen engeller çıksada yinede çok harika bir gece olmuş bize bunları yaşatan tüm arkadaşlara teşekkürler, ve bu gecenin sonunu hazırlayanlarıda eshefle kınıyorum...AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
resimler için teşekkürler fakat bugün ramazanın 4. günü bu manzaranın benzerini yaşamak için akşama kadar beklemek bayağı zor olacak.Alkis
Bul
arkadaşlar ben bu konuyu yeni gördüm.nasıl kaçırmışım anlamadım.
güzel bir günü kötü sonuçlandırmışlar.polisimizle ne kadar gurur duysam azdır!!!!!Alkis
helal olsun.kendilerini tatmin etmek için ellerinden geleni vatandaşa yapmışlar.
ne demişler olur böyle vakalar Türk polisi yakalar.
Haksızlığa uğradığımızı düşündüğümüzde ilgili mercilere şikayet etmek lazım.
Tekrar geçmiş olsun.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Bu resimlere ne denir?Sadece iç çekilir mükemmel görünüyorAlkisPaylaşım çok güzel NihatAlkis
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  jr.İstanbul Tarabya Organizasyonu LeVrEkCi 61 8,993 28-05-2008, 18:48
Son Yorum: bahriyeli

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi