Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi balıkçıları logo çalışması
Nihat dahil ben ve yönetimdeki diğer arkadaşlarımız foruma üye olduklarında bu logo vardı ve menşei hakkında bir bilgimiz yoktu.Bu güne kadar da (logo konusu açılana kadar) hiç merak ta etmedik. Ama görevimiz ve sorumluluğumuz gereği forum paylaşımlarında alıntıların yasal olmasına özellikle titizlik gösteriyoruz.Konu ne olursa olsun..
Yanlışı örnek göstererek yanlış yapmak doğru değil.Üstelik alıntı yapılan şeyi bilerek sahiplenmek ''bana ait demek'' çok daha büyük yanlış.
Biz logomuzun bize ait olduğunu logo konuları başlayana kadar da hiç iddia etmedik.Logo konusu hiç gündeme gelmedi.Bunun bir alıntı olduğunu yeni öğreniyoruz gereğinin yapılacağını Nihat arkadaşım söylüyor.Ama siz sayın ''hamsi58''; önce sahiplendiğiniz ve bir kaç saatte hazırladığınızı belirttiğiniz logonun alıntı olduğu ortaya çıkınca takındığınız tavırları anlamış değilim.Amacınız nedir ? Biz sizden zorla logo istemedik ki..
Bu konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.Sitemiz logosu dahil usulünce yapılmamış tüm alıntılara doğru bildiğimiz işlem yapılmaya devam edecektir..
Bul
Arkadaşlar sitemiz dahilinde kurulan tüm takımlar için yapılacak LOGO Çalışmasının bir yanı-içi ya da çift taraflı farketmez. MUTLAKA..... SİTEMİZİN OLUŞACAK YENİ LOGO'sununda olması gerekir diyorum. Örneğin bir kırlangıç bayrağının bir yönü takım logosuyla bezenmiş diğer yüzü sitemizin logosu76
Bul
sorun varsa çözümde vardır.en kısa zamanda da çözülecektir.sitemize,yönetimine ve yakınlığımıza güveniyoruz.mutlaka olumlu olarak sonuca ulaşacaktır diye düşünüyorum.Alkis
Bul
ben bi logo yapayım en iyisi Gulumse
Bul
tabelacımdan rica ettim bir logo yapacak 2-3 güne hazırlarım dedi bi yapsın bakalım ne gelecek.yinede bosphorus team için logoları bekliyoruz.
Bul
Bosphorus için o kadar çok seçenek var ki. Merakla bekliyoruz. Ben de bizim için bir şeyler hazırlatıyorum. Bakalm neler çıkıcak76
Bul
haklısın ercan abi seçenek zor ve işimiz zor Gulumse
Bul
logo çalışmasınıda tam isim belirlenince tekrar gözden geçirelim.Seerf
Bul
Emeği geçen arkadaşlara teşekkürler, çok güzel çalışmışlar. tek kelime ile tebrikler. Alkis
Bul
Hepsi birbirinden harika... hangisini secsek şimdiden zorlanır oldum.. elinize sağlık valla..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi Balıkçıları MaVrUşGiL 99 24,375 10-03-2015, 16:58
Son Yorum: demdem

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi