Bahsettiğin kapanan konuda uyarını makul karşılayıp gereğini yaptık ve konuyu açtık.Üstelik yorumlarımızla da o küçük üyeyi bilgilendirdik.Ve gocunmayıp bizlere teşekkür etti.
Yapıcı eleştirilere her zaman açığız,insanız hatalarımız olabilir.Gerektiğinde hatamız karşısında özür dilemeyi de biliriz.
Senin üyeliğini kapatmaya gelince yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın hiç de meraklısı olmadığı bir uygulama bu.Birbirimizi kırmayalım yeterki.
Sorunlarımızı ö.m. yoluyla çözelim.Hele sen ve ben yüz yüze bakan insanlarız.
Üyeliğini silme değil karşılıklı konuşup problemlerimizi çözmeyi yeğlerim.
Dikkat çekmek istediğin noktayı ''küçük balık yoksa büyük balık yok'' tezinin savunucusu olduğunu anlıyorum ama eleştiride bulunacakken sağduyuya davet ediyorum. Hemen karşımızdakini suçlamak yerine temennimizi uygun dille belirtelim.
Bu forum diğer forumlara benzemez,online devamlılığı olan üyeler sadece sanalda değil gerçek dünyamızda da arkadaştırlar.Ve amacımız insanlık,arkadaşlık,dostluktur..Balıkavı sadece araçtır..
Konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen,bir süre sonra ilk eleştiri yazılarınlarından itibaren de yazılanları sileceğim.
Son sözüm dostluk kazansın diyorum..
son olarak konu ile ilgili..
asagidaki fotodaki boydaki palazlari sirtide tuttugum bir gun sahil guvenlik(LIMENARHIO)Evrak kontrolu ve balikllara bakmisti...ve degil ceza ...uyarida yapmadan,boylarinin uygun oldugunu gordugunde iyi avlar deyip gorevine devam etti..
kaldiki burada neyin hesabini kime vermeye calisiyoruz..
ufak baliklari ne sekilde idenize iade edildiginin ispatida konularimda var..
benden bu kadar...
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Lakerda yazdı:Bahsettiğin kapanan konuda uyarını makul karşılayıp gereğini yaptık ve konuyu açtık.Üstelik yorumlarımızla da o küçük üyeyi bilgilendirdik.Ve gocunmayıp bizlere teşekkür etti.
Yapıcı eleştirilere her zaman açığız,insanız hatalarımız olabilir.Gerektiğinde hatamız karşısında özür dilemeyi de biliriz.
Senin üyeliğini kapatmaya gelince yönetimdeki tüm arkadaşlarımızın hiç de meraklısı olmadığı bir uygulama bu.Birbirimizi kırmayalım yeterki.
Sorunlarımızı ö.m. yoluyla çözelim.Hele sen ve ben yüz yüze bakan insanlarız.
Üyeliğini silme değil karşılıklı konuşup problemlerimizi çözmeyi yeğlerim.
Dikkat çekmek istediğin noktayı ''küçük balık yoksa büyük balık yok'' tezinin savunucusu olduğunu anlıyorum ama eleştiride bulunacakken sağduyuya davet ediyorum. Hemen karşımızdakini suçlamak yerine temennimizi uygun dille belirtelim.
Bu forum diğer forumlara benzemez,online devamlılığı olan üyeler sadece sanalda değil gerçek dünyamızda da arkadaştırlar.Ve amacımız insanlık,arkadaşlık,dostluktur..Balıkavı sadece araçtır..
Konuyu daha fazla uzatmayalım lütfen,bir süre sonra ilk eleştiri yazılarınlarından itibaren de yazılanları sileceğim.
Son sözüm dostluk kazansın diyorum..
hayırlı akşamlar abim yüzyüzeyiz tabi ben kötü bişey yaptığımı sanmıyorum zaten yüzyüze bakmamıza karşı kafama takılıp sorulunca kurallar ve kendini yorumumu katınca alınamamalıdır diye birden konu ayaklandı burda ayaklanılacak bişey yazmamışken sıkıntı oldu içtenliğmi bilen sizler bukadar abartılabiliyosa bi sirkü sormak küçük değilmi demek balığa sil abi yorumarı tabi tartışma boyutuna çıkmaması gerenken şeyler bunlar
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Tebrikler Ridvan ve Sinan kardeşim güzel balıkçılık yapmışsınız
evet başkalarındanda duydum bu günlerde sirtide melanur , luça ve sinağrit palazı başlamış , bereketli ve afiyet olsun
tomy77 yazdı:içiniz rahatsa 30cm lik yavru sinariti alırken rasgele size..
tomy77 yazdı:hayırlı akşamlar abim yüzyüzeyiz tabi ben kötü bişey yaptığımı sanmıyorum zaten yüzyüze bakmamıza karşı kafama takılıp sorulunca kurallar ve kendini yorumumu katınca alınamamalıdır diye birden konu ayaklandı burda ayaklanılacak bişey yazmamışken sıkıntı oldu içtenliğmi bilen sizler bukadar abartılabiliyosa bi sirkü sormak küçük değilmi demek balığa sil abi yorumarı tabi tartışma boyutuna çıkmaması gerenken şeyler bunlar
yukaridaki yazi seklinde ne ima etmek istiyorusn...
bu forumda her zmaan yapici olmaya calistim..yikici degil..
her zaman bilgilerim dahilinde yardim etmeye calistim
altini cizerek soyluyorum...hakli elestirilere her zaman acigim..ve saygi duyarim....
haksiz yere olanlara tahammul edemem..
hic bir zamanda site icinde ne yas buyuguyum olayina..nede daha onceki bir cevabinda yazdigin gibi sitenin saygin kisileri filan imajina soyunmadim..
saygilarimla
mariner8 yazdı: Tebrikler Ridvan ve Sinan kardeşim güzel balıkçılık yapmışsınız
evet başkalarındanda duydum bu günlerde sirtide melanur , luça ve sinağrit palazı başlamış , bereketli ve afiyet olsun
Eh be faruk abi gece gece ne güldürdün beni Allah da seni güldürsün emi
İlk mod olduğum zaman bir konudaki balığın ölçüsünü yine resimde olan bi içecek şişesinin aynısını ölçmüş sonrada ekrandaki balık ve şişe boyunu ölçerek eşitlik oluşturup denklemle bi sonuca varmıştım şimdi senin bu resmi görünce o halim aklıma geldi.
arkadaşlar olaylara lütfen yapıcı yaklaşalım yıkıcı olmayalım,
osman konulardaki yorumların doğru yanlış olabilir önemli olan yazı tarzın yani sanki hesap sorar gibi bi soru sordum cevabı nerede demek yanlışisite polisi olan admin arkadaşa yazdıkların gibi emir verir gibi tersleyici yazılar yazman yanlış yoksa daha sakin bir şekilde bunları yazsan hiç sorun olmayacak.kısaca kardeşim yazılarındaki tersleme ve hesap sorma şeklin yanlış.
faruk abi burada yazılanlar senin konuyuda bozdu ama sen üstüne alınma çünkü daha önceki olaylarda var yani konunun senin konu olması dolayısıyla üstüne alınıyorsun gibi geldi ama senle alakalı olmayan şeylerde var kusura bakma bu balıklarıda biz yemiş olalım
ortada büyütülecek şeyler yok herkesten daha sakin olmasını rica ediyorum lütfen buradaki dostlugun kıymetini bilin gerçekten çok güzel bir ortam kurduk.teşekkürler.
MaVrUşGiL yazdı:Eh be faruk abi gece gece ne güldürdün beni : Allah da seni güldürsün emi
İlk mod olduğum zaman bir konudaki balığın ölçüsünü yine resimde olan bi içecek şişesinin aynısını ölçmüş sonrada ekrandaki balık ve şişe boyunu ölçerek eşitlik oluşturup denklemle bi sonuca varmıştım şimdi senin bu resmi görünce o halim aklıma geldi.
Ne diyim abi süpersin
tesekkur ederim Serkan`da..yine aksamki o 1/2 doz fazla gelmis..
sen pot kirmakta beni gectin..o foto calismasi Serkan (crannium)tarafindan yapildi..ve cevap olarak Ridavn tarafindan konuldu...greek team takim calismadi yani
ama olsun yine tesekkurler
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar olaylara lütfen yapıcı yaklaşalım yıkıcı olmayalım,
osman konulardaki yorumların doğru yanlış olabilir önemli olan yazı tarzın yani sanki hesap sorar gibi bi soru sordum cevabı nerede demek yanlışisite polisi olan admin arkadaşa yazdıkların gibi emir verir gibi tersleyici yazılar yazman yanlış yoksa daha sakin bir şekilde bunları yazsan hiç sorun olmayacak.kısaca kardeşim yazılarındaki tersleme ve hesap sorma şeklin yanlış.
faruk abi burada yazılanlar senin konuyuda bozdu ama sen üstüne alınma çünkü daha önceki olaylarda var yani konunun senin konu olması dolayısıyla üstüne alınıyorsun gibi geldi ama senle alakalı olmayan şeylerde var kusura bakma bu balıklarıda biz yemiş olalım
ortada büyütülecek şeyler yok herkesten daha sakin olmasını rica ediyorum lütfen buradaki dostlugun kıymetini bilin gerçekten çok güzel bir ortam kurduk.teşekkürler.
Nihat..konu benim degil..Ridvan`in...
alinmiyorum abi ne alinayim...
sadece gercekleri biraz sert sekilde tartistik...,(sitenin imajina yakisir sekilde olmadi tabii)
aynen yukarida yazdigin gibi,ayni konu daha yumusak bir uslup icinde tartisilabilirdi..bende ayni fikirdeyim..
neyse kimsenin kimseden alip-verecegi bir sey yok..
herkez burada amator balikci..hedef hobbymiz olan amator balikcilik..ve bu alanda yaptigimiz paylasimlar...