Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taşlık'ta ilk avımız...
naxos 5 yazdı:hayır, o her balığa gitmezden bir gün önce olta takımlarını alma bahanesiyle köyüne gidiyor. olan da orada oluyor işte. köyde oltalarına birşeyler yapıyor; onları birilerine okutuyor, üfletiyor gibime geliyor. Siyirdim

Hakan hocam sana biraz bulaştırmış, baksana avda resmen pembe kıranı olmuşSiyirdimEl mi verdi ne?Bobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
cranium yazdı:Valla tamamen rastlantı, o saatte tek düşündüğüm şey hangi takımı hangi oltada kullansam diyordum.

Yapma Hakan Hoca, geçenlerde köyün imamı benim dükkana uğradı. Hakan Hoca ile tanıştırdım onları. Demek ki sana nefesi yetmemiş Hakan Hoca BoboHappySiyirdimBoboSiyirdimHappyBobo. Bir dahakine istersen onu da alalım balığa.

Serkan kardeşim, İzmir'e doğru da üfle...Belli nefesin kuvvetliSiyirdimHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
cranium yazdı:Faruk Abi asıl biz teşekkür ederiz. Sen 5 gün demişsin ama bugün 2. gün benim hala her tarafım ağrıyor Happy.
.
dur bakalim ..hele bir dur..
senin yasin 33..benim ki 47 ..
yani bu ne demek...47-33=14..heeee
14 sene once benim balik programini bir acikliyayim....ozellikle yaz aylarinda..
cumartesi ogleden sonra paragatlar yemlenir,hava karadiktan sonra atilir,gece butun gece mirmira olta atilir....sabah gun dogarken paragatlar toplanir..dur-dur daha bitmedi...denize gore 2 veya 3 yere zipkin avciligi yapilir..sonrada evin yolu..tabii piller bitik haldeSiyirdimsimdii..
o yazdigini geri almani istiyorum...sizde(Hakan-Serkan) daha cok ekmek var....Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasap100 yazdı:Serkan kardeşim, İzmir'e doğru da üfle...Belli nefesin kuvvetliSiyirdimHappy
hop-hop neler oluyor..Hi
sira var abi sira..
herkez sirasini bilsin..Siyirdim
ikinci sirada Hakan var..
ucuncu sirada ben varim..
bir torpil koyup dorduncu siraya seni aliriz Bahadir...Seerf
hadi oldu isin geneSiyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
kasap100 yazdı:Serkan kardeşim, İzmir'e doğru da üfle...Belli nefesin kuvvetliSiyirdimHappy

Yapma Bahadır abim, nasıl bir laf var kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye Siyirdim, bizimki de o hesap. Nefesimiz kuvvetli olsa hiçbir balıkçılığı boş geçmeyiz.SiyirdimHappy.
Bakma sen Hakan Hocama, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali Hakan Hocam da bana laf atıyorBoboSiyirdim Hehe.

Hakan Hocam bütün hafta uykularında bile balık tutuyor, balığın tam oynadığı sırada kalkmış bir mola vereyim diyor. Tut be abicim sen balığını oynarken, balık durunca ne istersen yap HappyBobo.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Albatros-gr yazdı:dur bakalim ..hele bir dur..
senin yasin 33..benim ki 47 ..
yani bu ne demek...47-33=14..heeee
14 sene once benim balik programini bir acikliyayim....ozellikle yaz aylarinda..
cumartesi ogleden sonra paragatlar yemlenir,hava karadiktan sonra atilir,gece butun gece mirmira olta atilir....sabah gun dogarken paragatlar toplanir..dur-dur daha bitmedi...denize gore 2 veya 3 yere zipkin avciligi yapilir..sonrada evin yolu..tabii piller bitik haldeSiyirdimsimdii..
o yazdigini geri almani istiyorum...sizde(Hakan-Serkan) daha cok ekmek var....Alkis

Paragatları toplarken biraz fazla ısındım herhalde, ondan sonra da dönüş yolunda ceketi de giymedim, sanırım o çarptı. Ağrılarım o yüzden olsa gerek. Daha önce hiç böyle olmamıştı, ya da bizde sizin gibi yaşlanıyormuyuz ne BoboSiyirdim.

Valla Faruk abi o dediğini bende yaptım bu sene ama daldığımda acaip uykum geldi. Denizde inan öyle bir güzeldi ki tam ninni söylerdi. Bir de anahtarları kaybettim ondan sonra kumun içinde. Neyse ki buldum ö eh birde bulamasaydım sızıp kalırdım heralde güneşin altında. Ya da tabanlara kuvvet.
Bul
Albatros-gr yazdı:hop-hop neler oluyor..Hi
sira var abi sira..

He he, abiler ben size çözümü sundum, bunda sonra balığa giderken bizim köyün imamını da alacağız balığa. En ideal çözüm bu. Bobo. İsteyen arzularını onunla paylaşsın (Kendi de amator balıkçıdır ha, daha cok sahilden gider fırsat buldukça. Ama ne hikmetse 1 ya da 2 balıkla geri döner BoboBoboBobo). İlgilenenlere duyrulur Happy.
Bul
"cübbeli ahmet hoca" gibi ünlü yapacaksınız köyün imamını yahu.SiyirdimHehe
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Albatros-gr yazdı:hop-hop neler oluyor..Hi
sira var abi sira..

Eyvallah abi, biz sıramızı bilirizHeheSiyirdimBobo

Bul
cranium yazdı:He he, abiler ben size çözümü sundum, bunda sonra balığa giderken bizim köyün imamını da alacağız balığa. En ideal çözüm bu. Bobo. İsteyen arzularını onunla paylaşsın (Kendi de amator balıkçıdır ha, daha cok sahilden gider fırsat buldukça. Ama ne hikmetse 1 ya da 2 balıkla geri döner BoboBoboBobo). İlgilenenlere duyrulur Happy.
İzmir'e gelirse bir üfürük de ben isterim ona göreSiyirdim
naxos 5 yazdı:"cübbeli ahmet hoca" gibi ünlü yapacaksınız köyün imamını yahu.SiyirdimHehe
Cüpbeli müpbeli Hakan hocam ben de istiremmmmmHehe

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,592 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,627 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  bodrum avımız bucalıfikret 17 2,259 28-10-2014, 15:39
Son Yorum: bucalıfikret
  12/07/2014 bite me ile kasna avımız muratcoskun 17 2,261 24-07-2014, 21:17
Son Yorum: muratcoskun
  Gökala Avımız Uzun_ahmet 44 3,852 10-03-2014, 23:51