Yorumları: 7,454
Konuları: 123
naxos 5 yazdı:hayır, o her balığa gitmezden bir gün önce olta takımlarını alma bahanesiyle köyüne gidiyor. olan da orada oluyor işte. köyde oltalarına birşeyler yapıyor; onları birilerine okutuyor, üfletiyor gibime geliyor.
Hakan hocam sana biraz bulaştırmış, baksana avda resmen pembe kıranı olmuş El mi verdi ne?
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
cranium yazdı:Faruk Abi asıl biz teşekkür ederiz. Sen 5 gün demişsin ama bugün 2. gün benim hala her tarafım ağrıyor .
. dur bakalim ..hele bir dur..
senin yasin 33..benim ki 47 ..
yani bu ne demek...47-33=14..heeee
14 sene once benim balik programini bir acikliyayim....ozellikle yaz aylarinda..
cumartesi ogleden sonra paragatlar yemlenir,hava karadiktan sonra atilir,gece butun gece mirmira olta atilir....sabah gun dogarken paragatlar toplanir..dur-dur daha bitmedi...denize gore 2 veya 3 yere zipkin avciligi yapilir..sonrada evin yolu..tabii piller bitik halde simdii..
o yazdigini geri almani istiyorum...sizde(Hakan-Serkan) daha cok ekmek var....
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
kasap100 yazdı:Serkan kardeşim, İzmir'e doğru da üfle...Belli nefesin kuvvetli hop-hop neler oluyor..
sira var abi sira..
herkez sirasini bilsin..
ikinci sirada Hakan var..
ucuncu sirada ben varim..
bir torpil koyup dorduncu siraya seni aliriz Bahadir...
hadi oldu isin gene
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Yorumları: 1,166
Konuları: 14
kasap100 yazdı:Serkan kardeşim, İzmir'e doğru da üfle...Belli nefesin kuvvetli
Yapma Bahadır abim, nasıl bir laf var kelin merhemi olsa kendi başına sürer diye , bizimki de o hesap. Nefesimiz kuvvetli olsa hiçbir balıkçılığı boş geçmeyiz. .
Bakma sen Hakan Hocama, kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş misali Hakan Hocam da bana laf atıyor .
Hakan Hocam bütün hafta uykularında bile balık tutuyor, balığın tam oynadığı sırada kalkmış bir mola vereyim diyor. Tut be abicim sen balığını oynarken, balık durunca ne istersen yap .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Albatros-gr yazdı:dur bakalim ..hele bir dur..
senin yasin 33..benim ki 47 ..
yani bu ne demek...47-33=14..heeee
14 sene once benim balik programini bir acikliyayim....ozellikle yaz aylarinda..
cumartesi ogleden sonra paragatlar yemlenir,hava karadiktan sonra atilir,gece butun gece mirmira olta atilir....sabah gun dogarken paragatlar toplanir..dur-dur daha bitmedi...denize gore 2 veya 3 yere zipkin avciligi yapilir..sonrada evin yolu..tabii piller bitik haldesimdii..
o yazdigini geri almani istiyorum...sizde(Hakan-Serkan) daha cok ekmek var....
Paragatları toplarken biraz fazla ısındım herhalde, ondan sonra da dönüş yolunda ceketi de giymedim, sanırım o çarptı. Ağrılarım o yüzden olsa gerek. Daha önce hiç böyle olmamıştı, ya da bizde sizin gibi yaşlanıyormuyuz ne .
Valla Faruk abi o dediğini bende yaptım bu sene ama daldığımda acaip uykum geldi. Denizde inan öyle bir güzeldi ki tam ninni söylerdi. Bir de anahtarları kaybettim ondan sonra kumun içinde. Neyse ki buldum ö eh birde bulamasaydım sızıp kalırdım heralde güneşin altında. Ya da tabanlara kuvvet.
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
"cübbeli ahmet hoca" gibi ünlü yapacaksınız köyün imamını yahu.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
|