21-02-2010, 23:02
selam ahmet abi aynı şeylerden bahsediyormuşuz bizde sezona 1. ay var sizlere ras gele
Alabalık
|
21-02-2010, 23:02
selam ahmet abi aynı şeylerden bahsediyormuşuz bizde sezona 1. ay var sizlere ras gele
21-02-2010, 23:40
bekir erbaş yazdı:selam ahmet abi aynı şeylerden bahsediyormuşuz bizde sezona 1. ay var sizlere ras gele Bekir Bey.. Benim Zonguldak,Çanakkale,Bolu,Sinop,Kastamonu ve daha bir çok yer ile dün kurduğum irtibata göre bütün Arkadaşlarım bu sene nisan ayında dereye zor gireriz diyorlar..Tabii su bolluğundan dolayı.. Çok Alabalık olacağını zaten biliyorum ama sezon ne zaman açılır bilemiyorum. Görünüşe göre en yakın Nisan 15.. Sizlere de rastgele..Sevgiler...
22-02-2010, 15:37
Kamil ILIPINAR yazdı:ayrı bir macerası olan alabalıkavı çok sevdiğim halde çok nadir gittiğim bir av türü çükkü ankara ve civarında pek kalmadı sizlere rastgele ağalar Kamil Bey... Ben buradan Kastamonu 'ya geliyorum..Bu açıdan keşke Ankarada olsam diyeceğim ama ,şehirlerde yaşamayı sevmediğim için diyemiyorum.Bolu ne güne duruyor.Sinop size benden daha yakın.. Bence biraz daha eğilin bu işin üstüne..Sizlere de rastgele.. Selamlar...
03-01-2013, 21:52
Merhaba sitede yeni üyeyim. Amatör balık avındada yeniyim. Bu hafta gideceğimiz alabalık avı için tavuk göğsü kullanabilirmiyiz? yada tavuğa biraz ton balığı yağı damlatsak nasıl olur?
03-01-2013, 23:50
kırmızı benekli yerli olan alabalık avı yasak. gökala dediğimiz balık akarsularda canlı yem ile yasak. tavuk göğsüne gelirmi bilemem.. amatör balıkçılığı düzenleyen 3/2 tebliği incelemenizi öneririm hocam.. rast gelsin..
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
04-01-2013, 01:38
araphüso26 yazdı:kırmızı benekli yerli olan alabalık avı yasak. gökala dediğimiz balık akarsularda canlı yem ile yasak. tavuk göğsüne gelirmi bilemem.. amatör balıkçılığı düzenleyen 3/2 tebliği incelemenizi öneririm hocam.. rast gelsin.. Sanırım 2 numara maps alacağım yarın kırmızı-beyaz, tebliğide şimdi inceliyorum cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
04-01-2013, 20:20
sami_ulukus yazdı:Sanırım 2 numara maps alacağım yarın kırmızı-beyaz, tebliğide şimdi inceliyorum cevabınız ve ilginiz için teşekkür ederim. her ne kadar konuyu açan abimiz aramızda olmasada bu sayfanın en altında benzer konular yazan yerde konular var oradaki konulara tıklayarak alabalık hakkında bilgilerinizi arttırabilirsiniz. Alabalık avcılığında mepps seçimi - Amatör Balıkçı şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Gökkuşağı alabalık | LeVrEkCi | 0 | 13,128 |
04-12-2006, 11:46 Son Yorum: LeVrEkCi |