Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4 günlük bir çalışmanın sonunda malzemelerimi düzenlemeyi başardım(resim)
izmirli erdal yazdı:valla ne diyelim,bunlar seninmi yoksa bir dükkanın resimlerimi demek geliyor içimden ...süperAlkis
teşekkürler erdal abi...Gulumse
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
DarkDream yazdı:valla bunları satarsan bir cj 5 alırsın şöle 6.000 cc 400 beygir gücünde dağı taşı tırmalar rahat rahat Big GrinBig Grin abi ben el oltasıyla idare ediorum gölde. sende yeniden başlıycan Big Grin
SiyirdimHappyHappy
Bul
alperburdur yazdı:[quote=Albatros-gr]Her sey o kadar guzel,yerli yerindeki...bir tek sey gozume carptiHi
cizmenin birini camuru ile asmissin,yikamadan..

abi hatırlıyor musun biz en son bu çizmelerle sarıkavakta sırılsıklam ıslanmıştık o gün çamur oldu çizmeler elbiselerimin ıslaklığından çizmeleri gözüm görmedi bi de benim ev 6. katta bu oda ise zemin katta aşşağıda su yok eğer yıkıcam diye eve sokmaya kalkarsam hanım çizmeleri kafama giydirir bir seferlik idare ediverinSiyirdim
kesinlikle haklisin...sakin cizmeleri eve sokmaya kalkma..oyle bir hayati yanlis yapmaSiyirdim
durum boyle olunca...her sey dort-dortluk,yani kusur yokAlkisAlkisAlkis
Bul
Albatros-gr yazdı:[quote=alperburdur]
kesinlikle haklisin...sakin cizmeleri eve sokmaya kalkma..oyle bir hayati yanlis yapmaSiyirdim
durum boyle olunca...her sey dort-dortluk,yani kusur yokAlkisAlkisAlkis
hiç yaparmıyım abi kafamda çizmeyle dolaşmak istememSiyirdimsağol faruk abi teşekkürlerGulumse
Bul
Güzel olmuş.Malzemeler derli toplu olunca aradığını bulmak kolay oluyor.
<YÜREĞİNİZDEN SEVGİ,OLTANIZDAN BALIK,YÜZÜNÜZDEN GÜLÜMSEME EKSİK OLMASIN>
Bul
maşallah maşallah, dükkan gibi... çok güzel.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Harika olmuş sağlam işlik yapmışsın...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
teşekkürler hepinize ama en zoru bu düzeni devam ettirmek haftada 1 saatimi de buna ayırıyorum
Bul
alperburdur yazdı:teşekkürler hepinize ama en zoru bu düzeni devam ettirmek haftada 1 saatimi de buna ayırıyorum

Alper bu aradan sonra tekrar odaya gireceksin gibiWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Maşallah alper malzemelerinle küçük bir dükkan açılır Hehe ALLAH'tan büyük ve bol avlarda kullanmanı dilerim.Affet
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi