Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
boğaziçinin çaylağı 1 :))
Kamil ILIPINAR yazdı:Arkadaşlar bundan sonra kışları boğazdayım haberiniz ola nasıl olsa tatlısu balıkcılığının ölü zamanı eh insan neler öğreniyor bu işide kıvıracağa benziyorum ne dersiniz forumdaki bütün arkadaşlara selamlar
Seerf 7676

Kamil Bey birde boğazda kullanmak için surf kamış ve makine aldınızmı tamamdır. akıntıda yürüyerek balık tutmayıda öğrendinizSmileSmile
Bul
kamil abi seni sık sık bogazda göreceğimizi duymak bile üzel.
inşallah güzel havalarda güzel avlar yaparız.rastgele.
Bul
Hoş geldin Kamil kardeşim,azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz.Boğaz avcılığınıda ilerletmişsin maşallah bol şanslar,rasgele.AlkisAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Hoşgeldin Kamil,deniz avını da çok iyi kıvırdığının haberleri geldi,çinekopları sarıkanatları ikişer ikişer çekmişsin..Smile
Alkis
Bul
teşekkürler beyler eh işte aceminin şansı bu kadar olurmuş.npalım bunada şükür diyelim Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:teşekkürler beyler eh işte aceminin şansı bu kadar olurmuş.npalım bunada şükür diyelim Happy
kamil abi boğaziçinin çaylagı derken kendimden bahsettim ama senle beraber boğaziçinin 2 çaylağı da diyebilirmişiz Bobo
Bul
kamil abi bak ne buldum,şunu ne zaman tekrarlıyoruz gelmiyormusun istanbuldaki akrabalarına yaww Gulumse
Bul
Vay bizim Aganın marifetleri sonradan olma değilmiş.76Maşallah adamcağız anadan doğma usta balıkçı maşallah.Alkis
Kamil Agam nerelerdesiiiiiiiin . . .
Bul
ancak kızın okulu yarıyıl tatiline girince gelebileceğim sabırla bekliyorum o günü Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  boğaziçinin çaylağı 2 LeVrEkCi 49 7,126 05-12-2010, 10:53
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi