Lakerda yazdı:Tatar Yalova'nın yüzünü karartma.Bastır koçum,Foça'dan çipura,mercan avlamadan da gelme.
Organizasyona katılan tüm amatorbalikçi.net Ege ekibine (gurup demiyorum,bizim ailede guruplar yok,aynı takımın ava ve bölgeye göre değişen elemanları var) bereketli avlar, iyi eğlenceler ve güzel dostluklar dilerim.Rastgele dostlar..
mehmet abi sen gelmiyorsun anlaşılan tatarı vekil ettin saygılar rast gele...
LeVrEkCi yazdı:muharrem abi sen yine beni yanlış anlamışsın izmirde tabiiki balık tutulmayan bir organizasyon olamaz olursa hepimiz şaşarız.
güzel balıklar tutunda bizlerde zevkle bakalım resimlere vieolara demek istedim burada bizbizeyiz ama artık nette konuşulan 2-3 site arasındayız bu nedenle organizasyonlarımız boş geçmesin istiyorum.
bundan sonra istanbul organizasyonları içinde yeni bir düzenlemeye gideceğiz balık organizasonunda balık tutulacak hep az da olsa tutuldu ama bundan sonra bol ve değerli işler yapılacak.
demek istediğim buydu.yoksa izmir gurubu istanbul gurubu ankara gurubu gibi guruplar olduğunu ben düşünmüyorum benim için buradaki dostluk gurubu var amatör balıkçı gurubu var.
saygılar.
Nihat sen merak etme baktım sarkıtmadan kayda değer bir şey yok başlarım sırtıya cevahiri kurtarırız evvel Alllah. Bu zaten bir başlangıç olucak ve devamı sanırım mükemmele manke olur
eski foçaya nasıl gidilir eğer kendi aracınızla ile gelece iseniz İZMİR çanakkale yolunun 39 km sinden sola sapıp 26 km sonra foçaya ulaşılır izmirden çıktıktan sonra karşıyaka çiğli ve menemeni geçtikten biraz sonra sağda elf benzin istasyonu nu görünce sinyal verip sol şeride yanaşabilirsiniz demektir işıklardan sola döndüğünüzde artık foça yolundasınız size fikir verebilecek bir harita not alıntı eskifoça com
eski foçaya nasıl gidilir eğer kendi aracınızla ile gelece iseniz İZMİR çanakkale yolunun 39 km sinden sola sapıp 26 km sonra foçaya ulaşılır izmirden çıktıktan sonra karşıyaka çiğli ve menemeni geçtikten biraz sonra sağda elf benzin istasyonu nu görünce sinyal verip sol şeride yanaşabilirsiniz demektir işıklardan sola döndüğünüzde artık foça yolundasınız size fikir verebilecek bir harita not alıntı eskifoça com
Fikret pek bir değişiklik ve sorun yok şu an itibari ile ekip çok iyi. Katılım olursa tabiiki daha iyi olur ama zorla güzellik olmaz. Allah sağ salim ve gönlümüzce bir gün yaşamayı nasip etsin. Tüm arkadaşlar yiyecek içecek sorununu kendi çözüyor. Ekmek vs.gibi ihtiyaçlar sabah Foça'da halledilecek. Yem ihtiyacı olan ise Barış kardeşimiz sağolsun üstüne aldı ona bildirilecek. Kaptanla konuştum mangalı hazırlamış bana nereye gidelim diye sordu ben de Hayırsız ada mevkiinin verimli olacağını düşünerek orayı rotaladım
ALTAYLI yazdı:Fikret pek bir değişiklik ve sorun yok şu an itibari ile ekip çok iyi. Katılım olursa tabiiki daha iyi olur ama zorla güzellik olmaz. Allah sağ salim ve gönlümüzce bir gün yaşamayı nasip etsin. Tüm arkadaşlar yiyecek içecek sorununu kendi çözüyor. Ekmek vs.gibi ihtiyaçlar sabah Foça'da halledilecek. Yem ihtiyacı olan ise Barış kardeşimiz sağolsun üstüne aldı ona bildirilecek. Kaptanla konuştum mangalı hazırlamış bana nereye gidelim diye sordu ben de Hayırsız ada mevkiinin verimli olacağını düşünerek orayı rotaladım
ercan abi sağ olasın mangal kömürü itiyac varmı alalımmı...
yok kardeşim mangalı yakacak olan kömürünüde alacaktır. Daha öncede söyledim ve Murat yaşadı oraları bizden sorulur siz dert etmeyin sağ salim toparlanıp gelin.