22-06-2012, 13:56
LeVrEkCi yazdı:biz buna varız kamil bey her yazdıgınıza katılıyor onaylıyor destekliyoruz.
Kamil bey mesaj zaten verildi ,biz sizi bekliyoruz

rastgelsin.:)
|
22-06-2012, 13:56
LeVrEkCi yazdı:biz buna varız kamil bey her yazdıgınıza katılıyor onaylıyor destekliyoruz. Kamil bey mesaj zaten verildi ,biz sizi bekliyoruz ![]()
22-06-2012, 15:13
tahsin abi burada şimdiye kadar tavizsiz paylaşım yaptık,ne konulara ne raporlara ne olaylara taviz vermedik,yeri geldi yayıncı kuruluşlarla ters düştük desteğimizi çektik,yeri geldi çok iyi hit kazandıracak ismi dillerde dolaşan üstadları tebliğ dışı ve insanlık dışı davrandıkları için acaba demeden uzaklaştırdık,yeri geldi kendi hatalı raporlarımız oldu onları bile kapattık özür diledik..biz burada rahatsızlık veren kimseyi barındırmadık,her kim olursa olsun dünyanın en tanınmış üstadıda gelse kurallarımıza ve tebliğe aykırı davrananla işimiz olmadı olmayacaktırda.
kamil beyin yapmayı istediği şey önemli konularda tüm siteler olarak birlikte hareket etmek,ortak çözümlerde ortak çözümler üretmektir. biz desteğimizi verdik ama bu oluşuma destek olacak başka forum çıkacağını sanmıyorum çünkü ben diğer forumlarda yazmaya başladıgımda tüm yanlışları satırlara döker doğruları söylemeye devam ederim.biz burada yanlış olmadığı için herşeyin açıklaması oldugu için memnuniyetle kabul ettik..diğer çoğu forumda o kadar tebiğe aykırı ava göz yumuluyorki mümkün değil bu oluşumu kabul edemezler. kamil bey dostumuza kolay gelsin işiniz zor .. ![]()
22-06-2012, 17:03
amatorbalikci.net forum sahibi, yönetici ve modları forum linklerini imzalarına yazarak Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu forumuna gelip ( forum kuralları dahilinde ) özgürce yazabilirler.istediklerini paylaşabilirler.
görüldüğü gibi kapalı kapılar ardında pazarlık yapılmıyor.karşılıklı olarak,birbirimize saygı göstererek,açık ve aleni bir şekilde fikir birliği anlaşması yapılıyor. ortak olarak hangi konularda paylaşım yapacağımız daha sonra netleşicektir.birbirimize saygı duyduğumuz sürece hiçbir sorun olacağını sanmıyorum. nihat beyi ve ekibini tekrar bu geniş yüreklerinden dolayı tebrik ediyorum.sizlerle tanıştığıma inanın çok mutlu oldum.iyi ki ismi gerekli olmayan yerde 2 satır yazmışsınız nihat bey. ![]() hepimiz ve doğa için hayırlısı olsun. ![]() not:üyeler istedikleri gibi gelip,sadece tanışma odasında hangi forumdan geldiklerini yazabilirler.daha fazlasını şimdilik teknik imkanlar kaldırmıyor.ileriki tarihlerde inşallah normal üyeler içinde böyle bir uygulama yapılabilir. benim imzamada forum linki eklenirse memnun olurum.
22-06-2012, 17:12
kengin yazdı:amatorbalikci.net forum sahibi, yönetici ve modları forum linklerini imzalarına yazarak Amatör Balıkçılık Ve Balık Dostları Platformu forumuna gelip ( forum kuralları dahilinde ) özgürce yazabilirler.istediklerini paylaşabilirler. hayırlısı olsun kamil bey bende sizi tanıdığım için çok memnun oldum.. ![]()
22-06-2012, 17:35
kamil bey imza kısmında bir sorun var oktay beye ilettim müsait bir zamanda halledecek.imzanız profilinizde görünüyor fakat konu içinde görünmüyor,çözümü ben bulamadım oktay halledecek.
22-06-2012, 18:33
şimdilik isminizin altına yazdım oktay ayarları yapınca imzanıza ekleyeceğiz.
22-06-2012, 18:43
teşekkür ederim nihat bey.
dostlar arasına sizleride bekliyorum. ![]() inşallah hayırlısı olur. ![]()
23-06-2012, 00:35
Hayırlı uğurlu olsun
![]()
23-06-2012, 03:47
Engin bey ne söyleyeceğimi bilemiyorum.yanlışta doğruda yazabilirim.çünkü ben deli bir işçiyim.yönetici değilim yönetimden anlamam.ama sen beni böyle yönetemezsin.
zaten seni gözüm tutmadı,avatarını bile beğenmedim. ![]() pazarlamacılar gibi sürüyle laf söyleyip kafaları karıştırıyorsun. benim adminlerimide şişirme tabii ki onlarda mangal gibi yürek olucak,bunu benim yüreğimden alıyorlar,diğer üyelerin yüreğinden alıyorlar.bu yüzden büyüktür yürekleri. bu yüzden benim adm.lerim,mod.larım benden imza isterlerse atarım,eyleme kişi olarak katıl derse katılırım.dediklerine parmak kaldırırım. bana kalırsa siz burda üye olarak kalın açtığınız her konuya gerekliyse bizde destek veririz. hemde zamanla birbirimizi tanır ve güven kazanırız.bize diğer sitelerde kendini ıspatlamış üstadlar geldi ilk zamanlar o ünvan verilmedi,sonra yönetim hakkını teslim etti. sen daha bizim içimize girmeden bizi dışarı çıkarmaya kalkıyon. ben tanımadığım kişiyle başka yere gitmem.allah yolunu açık etsin.
23-06-2012, 13:16
tahsinmersin yazdı:Engin bey ne söyleyeceğimi bilemiyorum.yanlışta doğruda yazabilirim.çünkü ben deli bir işçiyim.yönetici değilim yönetimden anlamam.ama sen beni böyle yönetemezsin. ![]() ![]() rastgelsin. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Rastgelsin...yeni kullanici.. | YaKaMoZ | 31 | 4,459 |
04-07-2007, 18:33 Son Yorum: YaKaMoZ |
|
Herkeze rastgelsin... | ishak BALLICA | 10 | 2,931 |
06-11-2006, 12:05 Son Yorum: BALIK and OZAN |
|
Herkeze rastgelsin ? | denizkurdu1990 | 5 | 1,946 |
26-10-2006, 18:56 Son Yorum: GÖKSEN |