Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boğaziçi balıkçıları logo çalışması
tahsinmersin yazdı:canım hocam istanbulu bırak sen.
ben senden anadolu gurubu için logo yapmanı bekliyorum.Smile
bu takımı oluşturun.zaten ekibinizde hemen hemen hazır.Gulumse

Canım Tahsinim ekibi toplayıp kuracağız inşallah.Yakında hazır olur GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bir çalışma daha yaptım elimden geldiğince.
[Resim: 4f7ph.jpg]
Bul
Logo çalışmalarınızın yanında bilgi dağarcığımıda geliştiriyorGulumseemeği geçenlere teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
hamsi58 yazdı:sizin de avatarınız kurumsal bir firmanın logosu üzerinde değişiklik yaparak koymuşsunuz logo neden silindi ?

hamsi58 yazdı:bu logoda kurumsal bir firmadan alınmış değiştirilmiş site yöneticisinin avatarıyla aynı çifte standart oldugu kanısındayım gerekli işlemlerin başlatılmasını talep ediyorum . !

Volkan bey anlamadım? Bizim sitenin logosumu kurumsal bir firmadan alınmış?
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
taylanovi yazdı:Bir çalışma daha yaptım elimden geldiğince.
[Resim: 4f7ph.jpg]

rengarenk ne kadar güzel.emeğine sağlık kardeşim.Alkis
Bul
alın size miss gibi logo tam benim anlıyacam dilden ve tüm telif hakları bana ait GulumseSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bizim sitenin logosu zamanında yapıldı nereden alındı nasıl oldu bende hatırlamıyorum ama eğer bir firmaya aitse değiştiririz logoyu.
Bul
evet patent veizin sorunu olmaz çok güzel nihatcım.Alkis
Bul
Bu logo işinin tadı kaçmaya başladı beyler. Tabiri caizse moku çıkıyor aman ha...
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
burada yazdıysanız neden ayrı konu açıyorsunuz ki derdiniz nedir neyin peşindesiniz?size açtıgınız konuda cevap verdim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Boğaziçi Balıkçıları MaVrUşGiL 99 24,566 10-03-2015, 16:58
Son Yorum: demdem

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi