Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni uygulama hakkında
sevimli34 yazdı:fikir mükemmel
Doğu Anadolu için bir ANATOLIA TEAM gerekli ama buralardan kimsecikler yok

Cem hosgeldin..ozledik seniSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
sevimli34 yazdı:Abi kusuruma bakmayın uzun süredir siteye giremiyorum birincisi iş yoğunluğu ikincisi evde bir canavar var bilgisayara sokmuyor. Ama merak etmeyin sağlık sıhat yerinde. Erzurum'dada havalar ısınmaya başladı kurtlar kaynıyor. En kısa zamanda inşallah raporlara başlamayı istiyorum...

Cem kurtların kaynadığı seni daha sık görecez anlamına geliyor galiba Smile sevindirici bi haber.

Bu anatolian team ı iste tek ol sen ol Wink zamanla çoğalabilir Wink neden olmasınki? Gün gelir sen bosphorusa gelirsin anatolian başkaları ile büyür.
Bence dene derim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
sevimli34 yazdı:Abi kusuruma bakmayın uzun süredir siteye giremiyorum birincisi iş yoğunluğu ikincisi evde bir canavar var bilgisayara sokmuyor. Ama merak etmeyin sağlık sıhat yerinde. Erzurum'dada havalar ısınmaya başladı kurtlar kaynıyor. En kısa zamanda inşallah raporlara başlamayı istiyorum...

aman sağlıklar yerinde olsunda gerisi önemli değil ama sen mümkün oldugunca boşlama buraları senin gibi arkadaşlara ihtiyaç var Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:sanmam senden daha online başkanmı var yahuu gerçi bu aralar balık tutamıyorsun ama olsun adminde tutamıyor dersin olur biter Siyirdim

NIHAT abi baliga gitmeden balik tutulmazkiSmile
Bul
Antalya akdeniz timi düşünüldümü?
ben gemiciyim denizlerdir evim,her limanda vardır bir sevgilim
Bul
LeVrEkCi yazdı:izmir gurubu sizden hiç ses çıkmadı bi gurup kursanızda renk gelse Seerfhaa birde akdeniz en azından antalyalı 2-3 kişide olsa br gurup olmalı Seerf

oguzhan47 yazdı:Antalya akdeniz timi düşünüldümü?

Düşünüldü ama fikir sahibi demiyorki arkadaş ahada ben Antalya yada akdeniz gurubunu kuruyorum Siyirdim
Bu fikiri verenin taşında altına elini koyması lazım dimi yani Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Düşünüldü ama fikir sahibi demiyorki arkadaş ahada ben Antalya yada akdeniz gurubunu kuruyorum Siyirdim
Bu fikiri verenin taşında altına elini koyması lazım dimi yani Smile

Yarin aciklayacagim SERKAN kardesim ben tek basima karar vermek istemedim AYTEKIN nede mesaj yazdim ama geri donusu olmadi dahaHappy
Bul
oguzhan47 yazdı:Antalya akdeniz timi düşünüldümü?

OGUZHAN abicim merhaba en kisa zamanda sizlerinde katkulariyla kuracaz insallah...
Bul
murat sana özelden birşeyler yazdım birde, başlangıç olarak bir fikir oluşturmak için avatar yaptım,antalyalı dostlarımızında fikirlerini alarak bir karar verebiliriz.grubun adını ortak kararlaştıralım bence.ben bir fikir hazırladım.devamında bakarız Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar muratın (yakamoz) bir önerisi oldu bizde yönetimde konuyu konuşup bir deneme süreciyle denemeye karar verdik.
sitede bölge veya illerde guruplar olacak,gurupların adlarını gurup başkanları koyacak.guruplar arası yarışmalar olacak.
bunu deneme amaçlı yapmak istiyoruz çünkü artıları ve eksilerini konuşuyoruz ve bilemiyoruz bir süre deneyerek anlamış olabiliriz.
konuyu sizlerlede paylaşmak istedik önerisi olanların önerilerini bilmek isteriz.

takımları kuranlar lütfen aralarında mesajlaşarak bize takım adını ve başkanını bildirsinler,takım başkanı yönetim olarak uygun gördüğünde takım için yeni başlık açılacak duyurusu yapılacaktır.

1.takımımız BoSpHoRuS tEaM başkanıda mavruşgil olarak yeni başlığını açtık,takıma girmek isteyenlerin isimleri eklenecektir.bu takımı marmara bölgesi olarak açtık marmara bölgesi olarak tüm arkadaşları guruba ekleyeceğiz...kuruluş tarihi:09\04\2012
2.takımımız Geek Team başkan albatros_gr...kuruluş tarihi:10\04\2012
3.takımımız Aegean team başkan Altaylı kuruluş tarihi :10\04\2012
4.takımımız AkDeNiZ TeaM kuruluş tarihi:11\04\2012

haydi başka yokmuu?Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  server ödemeleri hakkında. LeVrEkCi 30 2,878 07-10-2016, 16:42
Son Yorum: LeVrEkCi
  Yeni sitemiz açildi M.B PETSHOP 18 2,977 25-09-2013, 10:16
Son Yorum: M.B PETSHOP
  Yenİ Sİtemİz LeVrEkCi 52 9,396 27-08-2012, 14:57