Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
teknelerde vize
murat motor 9.9 un üstüne çıktımı yani 10 ve üstü oldugu anda istersen sırtına tak açıl yine hem limana kaydettirmen hemde kursa girip belge alman gerekiyor Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:murat motor 9.9 un üstüne çıktımı yani 10 ve üstü oldugu anda istersen sırtına tak açıl yine hem limana kaydettirmen hemde kursa girip belge alman gerekiyor Gulumse

Anlaşıldı NiHAT abi Happybu kara motruna benziyor bende 125lik yamahaYBR var senelik 100tl vergisi var 100 lükten vergi alınmıyor 101 oldumu vergiye giryorGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:fikret abi 1 .si tekne neredeyse orada yaptırman lazım çünkü bazen gelip beyan ettiğin ölçüleri ölçüyorlar,
2.si motor 15 lik olduğu için liman başkanlığına hem kayıt yaptırırken hemde her sene vizelerde ödeme yapman gerekiyor,
3.sü kaptanlık kursuna gidip 600-1000 tl arası bir para ödeyip belge alman gerekiyor.
nacizane tavsiyem motoru değiştirip 9.9 veya altı motor alıp ödemelerden ve kaptanlık kursundan kurtul,zaten kursa ve belgelere vereceğin paralarla motoru değiştirirsin.Seerf
bu şekilde sahil güvenlğe yakalandıgında hem tekne belgesiz hem sen belgesiz iyi bir ceza yersin.

nihat motorda 15 hp yazmıyor 9.9 olarak kaydedermiyim sorun olurmuWink
bucalı alper çalışıyor limanda ona bir sorayım.
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat motorda 15 hp yazmıyor 9.9 olarak kaydedermiyim sorun olurmuWink

biryerlerinde yazıyordur abi bi şekilde anlaşılırsa sahteciliğe girer yanarsın bence bunu düşünme bile..zaten liman başkanlığından ölçü almaya gelirlerse bakarlar şase numarasına vs sine.
Bul
bucalıfikret yazdı:nihat motorda 15 hp yazmıyor 9.9 olarak kaydedermiyim sorun olurmuWink
Teknenin kafa kağıdı yok,motorun kafa kağıdı yok ehliyet desen o da yokSiyirdimölmüş eşek kurttanmı korkar bin gitsin fikoHappySeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:biryerlerinde yazıyordur abi bi şekilde anlaşılırsa sahteciliğe girer yanarsın bence bunu düşünme bile..zaten liman başkanlığından ölçü almaya gelirlerse bakarlar şase numarasına vs sine.

tamamdır nihat teşekkürlerAlkis
Bul
orhanekmekci yazdı:Teknenin kafa kağıdı yok,motorun kafa kağıdı yok ehliyet desen o da yokSiyirdimölmüş eşek kurttanmı korkar bin gitsin fikoHappySeerf

hastasıyız abi aynen tamamdır dediğin gibiSiyirdimBoboHappy
Bul
orhanekmekci yazdı:Teknenin kafa kağıdı yok,motorun kafa kağıdı yok ehliyet desen o da yokSiyirdimölmüş eşek kurttanmı korkar bin gitsin fikoHappySeerf

aslında haklısın abi en güzeli bu GulumseSeerf ne evrağı zaten senede 1 hafta tatil yapıyorum ondada evrak mı alacam ben bilmiyorum diyip geç fikret abi Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:aslında haklısın abi en güzeli bu GulumseSeerf ne evrağı zaten senede 1 hafta tatil yapıyorum ondada evrak mı alacam ben bilmiyorum diyip geç fikret abi Siyirdim

hatta kayığı motoru onlara ver yüzerek çık kıyıyaSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:hastasıyız abi aynen tamamdır dediğin gibiSiyirdimBoboHappy

buldun yine işin kolayını.Hadiordan
Bul

Hızlı Menü: