Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
26/10yycolak moralim sıfır
Çok çok geçmiş olsun Yalçın abi en kısa sürede iyileşir inşallah
Sazanları özledim...
Bul
biber10 yazdı:yalcın abim
gelmiş geçmiş olsun Allah kötüsünden korusun inşalah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur yeğenimiz
olacakla öleceğin önüne geçilmez derler gözümüz gibi baktığımız çocuklarımızın başlarına ne kadar dikkat edip üzerilerine titresekte bunun gibi kazalar gelebiliyor elbet bunlardada vardır bir hayır gectiğimiz ramazan ayında bayrama bir hafta kala benimde kızımın başına bir kaza gelmişti şuan 15 aylık olan kızım o zaman yeni yeni yürümeye başlamıştı eşim mahallemizde bulunan akrabalarımıza gitmiş oradaki evde mutfak çekmecelerinden bir tanesi hafif açık kalmış eşim mutfakta akrabamıza yardım ederken kızımda oralarda oynuyormuş dengesini kaybedip düşmüş eşim farketmiş düşeceğini ama yetişememiş sağ alın tarafında bir kibrit çöpü boyunda kocaman bir yarık kafatası kemiği bembeyaz görünüyordu 4 yaşındaki oğlumu bırakmış orada gitmiş acile apar topar yanına telefonu almayı unutmuş bir telaş ile oradaki doktorlardan birisi aradı beni dedi çocuğunuz düşmüş çabuk acile geliniz kızınızın durumu iyi desede ben oraya gidene kadar kafamdan hertürlü senaryoyu yazdım kötü bir olasılık ile karşılaşacağım diye kendimi hazırlıyorum hastanede acilde kızım kucağımda daha 13 aylık iken çektiği acılar içinde bağırta bağırta kafasında 13 dikiş atıldı doktör diyor başını kesinlikle oynatmayın dikiş hatalı olursa iz kalır küçücük bebek nasıl sabit tutarsın arkadaşım ile ben sımsıkı tutuyoruz bebeği ama bebek kucağımda yırtınıyor ağlamaktan sesleri kesildi ağladıkca kesik kısım açılıyor kan geliyor tabi düşme şiddetini görmediğim için aklımdan senaryolar geçiriyorum ya beyin kanaması vs geçirtirse ya başka birşey olursa vs o zaman tek dileğim yaşaması idi zaten kaza olmuştu iz kalıp kalmaması ikinci planda kalıyordu kafatası kemiği çökük gibi geliyordu bana kesik kısım bembeyaz neyseki filmler çekildi temiz çıktı ve 30-35 dakika süren dikiş operasyonu nihayetinde bitti ancak o gece gözüme uyku girmedi neyseki şuan dikişleri alındı eski sağlığına döndü şuan kırmızı kalemle çizgi çekmişcesine bir iz var ama ya daha kötüsü olsaydı !
yaşı ilerledikce kapatır dedi doktorumuz inanınki biz ne kadar kaza vs istemeyip dikkat etsekte olacağın önüne geçilmiyor.
Özhan sen de büyük bir pandomina atlatmışsın. Anlaymayım ama buna yakın bir kaza da benim oğlanın başından geçtiğinde başından bir saniye bile ayrılmazken o anda içimizdeki fırtınaları ölçecek bir alet olmuyor. Allah görünür görünmez kazalardan korusun
Bul
gelmiş geçmiş olsun Allah kötüsünden korusun inşalah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur yeğenimiz
olacakla öleceğin önüne geçilmez derler gözümüz gibi baktığımız çocuklarımızın başlarına ne kadar dikkat edip üzerilerine titresekte bunun gibi kazalar gelebiliyor elbet bunlardada vardır bir hayır gectiğimiz ramazan ayında bayrama bir hafta kala benimde kızımın başına bir kaza gelmişti şuan 15 aylık olan kızım o zaman yeni yeni yürümeye başlamıştı eşim mahallemizde bulunan akrabalarımıza gitmiş oradaki evde mutfak çekmecelerinden bir tanesi hafif açık kalmış eşim mutfakta akrabamıza yardım ederken kızımda oralarda oynuyormuş dengesini kaybedip düşmüş eşim farketmiş düşeceğini ama yetişememiş sağ alın tarafında bir kibrit çöpü boyunda kocaman bir yarık kafatası kemiği bembeyaz görünüyordu 4 yaşındaki oğlumu bırakmış orada gitmiş acile apar topar yanına telefonu almayı unutmuş bir telaş ile oradaki doktorlardan birisi aradı beni dedi çocuğunuz düşmüş çabuk acile geliniz kızınızın durumu iyi desede ben oraya gidene kadar kafamdan hertürlü senaryoyu yazdım kötü bir olasılık ile karşılaşacağım diye kendimi hazırlıyorum hastanede acilde kızım kucağımda daha 13 aylık iken çektiği acılar içinde bağırta bağırta kafasında 13 dikiş atıldı doktör diyor başını kesinlikle oynatmayın dikiş hatalı olursa iz kalır küçücük bebek nasıl sabit tutarsın arkadaşım ile ben sımsıkı tutuyoruz bebeği ama bebek kucağımda yırtınıyor ağlamaktan sesleri kesildi ağladıkca kesik kısım açılıyor kan geliyor tabi düşme şiddetini görmediğim için aklımdan senaryolar geçiriyorum ya beyin kanaması vs geçirtirse ya başka birşey olursa vs o zaman tek dileğim yaşaması idi zaten kaza olmuştu iz kalıp kalmaması ikinci planda kalıyordu kafatası kemiği çökük gibi geliyordu bana kesik kısım bembeyaz neyseki filmler çekildi temiz çıktı ve 30-35 dakika süren dikiş operasyonu nihayetinde bitti ancak o gece gözüme uyku girmedi neyseki şuan dikişleri alındı eski sağlığına döndü şuan kırmızı kalemle çizgi çekmişcesine bir iz var ama ya daha kötüsü olsaydı !
yaşı ilerledikce kapatır dedi doktorumuz inanınki biz ne kadar kaza vs istemeyip dikkat etsekte olacağın önüne geçilmiyor.
off be özhan bittim burada...çok geçmiş olsun.Snifsinf
Bul
yahu siteye giremiyorum çalışmaktan şimdi haberim oluyor.babacım senle 2 gün önce konuştuk daha.bana niye söylemedin.ah be abicim bizim küçük velede bak sen.fırlama kız yerinde duramıyor.gelmiş geçmiş olsun gece saat 3 neredeyse arayamıyorum.yarına arayacağım.olur abi küçükken biz neler yapmadıkki.azmı uçtuk bisikletlerden.kafamıza mahalle savaşlarında azmı taşlar geldi Happy öpüyorum şeker kız candy yi.fırlama veled ya 2 koluda almış tabi kimin kızı çılgınlıkta sınır yokSiyirdim
Bul

ah özhancım,nasıl etkilendim bilemezsin.geçmiş olsun kardeşim.izi boş ver aynısı büyük kzıda oldu oda kalorifere çarpmıştı kafasını 2.5 yaşındayken tavşan yürüyüşü yapacakmış.hepimizin başına geliyor bu tür olaylar ama tazeyken insan dayanamıyor.sonradan bir anı olarak kalıyor.allah yavrularımızı korusun.teşekkürler kardeşim.
Bul
Yalçın abi çok geçmiş olsun valla okurken yarım bıraktım içim almadı o yavru nasıl dayandı o acıya çok geçmişolsun.
Bul
araphüso26 yazdı:kara kızımın tombul yanaklarından öptüm neyse büyük geçmiş olsun.rabbım acı yaşatmasınSefiom

özhan sizede çok geçmiş olsun rabbım korumuş. iz büyüdükçe kaybolur. kaybolmassada kaybolmasın evladımız iyi olsunda Rose

rusan yazdı:Çok çok geçmiş olsun Yalçın abi en kısa sürede iyileşir inşallah

merttekol yazdı:yahu siteye giremiyorum çalışmaktan şimdi haberim oluyor.babacım senle 2 gün önce konuştuk daha.bana niye söylemedin.ah be abicim bizim küçük velede bak sen.fırlama kız yerinde duramıyor.gelmiş geçmiş olsun gece saat 3 neredeyse arayamıyorum.yarına arayacağım.olur abi küçükken biz neler yapmadıkki.azmı uçtuk bisikletlerden.kafamıza mahalle savaşlarında azmı taşlar geldi Happy öpüyorum şeker kız candy yi.fırlama veled ya 2 koluda almış tabi kimin kızı çılgınlıkta sınır yokSiyirdim

çok teşekkür ederim arkadaşlar.allah bizleri evlatlarımızla sınamasın inşallah.
Bul
darıcalı yazdı:Yalçın abi çok geçmiş olsun valla okurken yarım bıraktım içim almadı o yavru nasıl dayandı o acıya çok geçmişolsun.

sağolasın ahmetcim.yapacak bir şey yok.katlandık hep birlikte kardeşim.Snifsinf
Bul
Sevgili devrem mesajı okuyunca ne kadar üzüldüm bilemezsin acil şifalar dilerim yazımı yazarken sanırım bi kaç gün geçmiş anca gördüm şu an durumu nasıl iyi yönde gelişmeler vardır umarım çok geçmiş olsun devrem.
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
drasty41 yazdı:Sevgili devrem mesajı okuyunca ne kadar üzüldüm bilemezsin acil şifalar dilerim yazımı yazarken sanırım bi kaç gün geçmiş anca gördüm şu an durumu nasıl iyi yönde gelişmeler vardır umarım çok geçmiş olsun devrem.

canım benim teşekkürler.daha düne kadar çok kötüydük,ama geceyi çok rahat geçirdik.sabah ben dükkana geldim uyuyordu,inşallah dahada iyiydir.sağolasın kardeşim.76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi