Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galiba bir seyler oldu
abi, yoğun iş temposu sebebiyle yemin olsun sitemizi bile neredeyse unutacak hale geldim. artık telefonlaşamıyoruz bile. anla ne kadar yoğun ve yorgun olduğumu.
raporlarına bir bakayım dedim; harika iş çıkarmışsın. güzel balıklar. beni de bir gün balığa götürsene, abiAffetSnifsinf
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
bucalı yazdı:Faruk abi tebrikler çok güzel balıklar.

naxos 5 yazdı:abi, yoğun iş temposu sebebiyle yemin olsun sitemizi bile neredeyse unutacak hale geldim. artık telefonlaşamıyoruz bile. anla ne kadar yoğun ve yorgun olduğumu.
raporlarına bir bakayım dedim; harika iş çıkarmışsın. güzel balıklar. beni de bir gün balığa götürsene, abiAffetSnifsinf

Baris Hakan tesekkurler..
Hakan lafi mi olur....ne zaman istersen..Seerf
eskiden dukkandan gecerdin..simdi telefon bile zor cekiyorsun..ne yapacaksin bu kadar parayiSiyirdim..anlamadim gittiMahcup
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:Baris Hakan tesekkurler..
Hakan lafi mi olur....ne zaman istersen..Seerf
eskiden dukkandan gecerdin..simdi telefon bile zor cekiyorsun..ne yapacaksin bu kadar parayiSiyirdim..anlamadim gittiMahcup
KRİZ VAR KRİZ SEN NERDE YAŞIYON SAYIN ALBATROSSiyirdim
ufuktan26 yazdı:O zaman balığa gidelim arabım Siyirdim

GİDELİM HOCAMSmile
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Maşallah,maşallah paragatı kıyıya yakın atsanızda gelenler keyif vermiş FarukAlkisdevamında daha büyüklerine inşallah.AfiyetleSeerf
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:KRİZ VAR KRİZ SEN NERDE YAŞIYON SAYIN ALBATROSSiyirdim
hatirlattigin icin sagol Huseyin..Seerf
benim haberim yoktuSiyirdim
orhanekmekci yazdı:Maşallah,maşallah paragatı kıyıya yakın atsanızda gelenler keyif vermiş FarukAlkisdevamında daha büyüklerine inşallah.AfiyetleSeerf

tesekkurler Orhan abi..kiyidan az iceride idi..ama fena degildi..keyif aldik..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Alkis Bu sefer Ayhan aretliklen becertmişsiniz Alkis devamı inşallah trofelen olur , rastgeleyin 76
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Bu sefer Ayhan aretliklen becertmişsiniz Alkis devamı inşallah trofelen olur , rastgeleyin 76

sagol aretlik
sana da rastgele
Bul
paragatın en güzel tarafı bu işte.birçok meraya intikal edip çok çeşitli alabiliyorsun.ellerinize sağlık abi iyi av.çeşit çeşit şıkır şıkır.ah o ahtapotun ne salatası olur beSmileağzım sulandı akşamakşam..
Bul
merttekol yazdı:paragatın en güzel tarafı bu işte.birçok meraya intikal edip çok çeşitli alabiliyorsun.ellerinize sağlık abi iyi av.çeşit çeşit şıkır şıkır.ah o ahtapotun ne salatası olur beSmileağzım sulandı akşamakşam..

tesekkurler Mert...
sizlerede rastgele
Bul
merttekol yazdı:paragatın en güzel tarafı bu işte.birçok meraya intikal edip çok çeşitli alabiliyorsun.ellerinize sağlık abi iyi av.çeşit çeşit şıkır şıkır.ah o ahtapotun ne salatası olur beSmileağzım sulandı akşamakşam..

Canım ciğerim Mert niye ağzın sulanıyor o ahtopota git güzel bahçeye balık avla bir tanasinede kıbrıs sar bırakma yap al ahtopotunu afiyetle ye yarasın koçuma yakışır benim yeğenime.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  NASİPSE YARIN nasip oldu :))) muratkahraman 5 1,286 01-07-2013, 20:23
Son Yorum: Cahit Acun
  Kış mercanları galiba bitti mariner8 26 3,693 04-12-2011, 00:40
Son Yorum: efese
  Lüferin gelmesiyle gitmesi bir oldu mariner8 17 3,045 30-10-2008, 23:45
Son Yorum: ANTALYALI07
  narlı bizden sorulur oldu iskorpitix 32 5,031 15-03-2008, 09:38
Son Yorum: H.A.R.U.N
  YEŞİLKÖY'ün İskorpitleri ne oldu ? RaPaLaCı 27 4,379 02-07-2007, 20:49