Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oğlumuz Sarp Aramıza Katıldı;Darısı olmayanların başına:)
Allah analı babalı büyütmeye nasip etsin.İnşallah benimki gibi birde balıkçı olursa o zaman işte keyfine diyecek olmaz.
Bul
çok teşekkürler güner abi.inanıyorumki balıkçı olacak oğlan.böyle hasta bir babası varken oda olur herhaldeGulumse
Bul
allah analı babalı büyümeyi nasip etsin..
Bul
ercan abicim çok saol
Bul
Abi biraz geç oldu ama sitede yeniyim yeni gördüm çok tatlı maşallah Allah analı babalı büyütsün... Allahım Hakkında en hayırlısını yazsın inşallah abi Affet...
Bul
saol birader Allah sanada nasip etsin.çok güzel bir duygu çünkü.
Bul
merttekol yazdı:saol birader Allah sanada nasip etsin.çok güzel bir duygu çünkü.

hala işe gidebiliyormusun.uyurken nefesini kontrol ediyormusun.Wink
Bul
herhalde yani abicim kontrol ne demek gazını bile sayıyorumHappy Allahtan uslu çocukta fazla zorluk çıkarmıyor işte sarılık birtek sorunumuz.Oda geçecek inşallah
Bul
Vay kardeşim daha yeni gördüm konuyu Allah analı babalı büyütsün çok sevindim. Bende Mert niye aramadı bei diyordum.. Allah sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin yeğenimize. bende dün gibi hatırlıyorum kent hastanesini 4 sene oldu kızım doğalı ne çabuk vakit geçiyor.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
merttekol yazdı:saol birader Allah sanada nasip etsin.çok güzel bir duygu çünkü.

Sağolasın abi inşallah Allah herkese nasip etsin...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  20 /02 /2009 bir amatör balıkçı daha katıldı erdekli yücel 25 4,203 03-03-2009, 18:40
Son Yorum: harun77
  3000.üye aramıza hoşgeldin LeVrEkCi 27 3,850 04-10-2007, 21:13
Son Yorum: tutakçı@45
  k.kara balık aramıza hoş geldin.. big fish onur 1 1,482 17-07-2007, 22:40
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi