Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
taşlık'ta ilk avımız...
Hakan Hocam günün sonunda pembelerle voleyi vurmuşsunuz Alkis Bu taşlık dediğiniz mera inşallah bu sene size çok güzel balıklar verecek gibi , afiyetler olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
vallahi hocam bu kadar güzel bir avdan sonra insanın yüzü ay gibide parlar güneş gibide aman o kayalığı iyi belleyin kaybetmeyin sakın helal olsun tüm ekibe..faruk abi kaçtane tuttu merak ettim..5. resimdeki mercanın yarısı yok yanılmıyorsam o balığa ne oldu acaba faruk abimi yediSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:vallahi hocam bu kadar güzel bir avdan sonra insanın yüzü ay gibide parlar güneş gibide aman o kayalığı iyi belleyin kaybetmeyin sakın helal olsun tüm ekibe..faruk abi kaçtane tuttu merak ettim..5. resimdeki mercanın yarısı yok yanılmıyorsam o balığa ne oldu acaba faruk abimi yediSiyirdim
cevabini ben vereyim...en az ben tuttum..
fakaaaat senin ayni gun balikta iken tuttuklarindan cok ama cok fazlasini tuttum.....SiyirdimHappy
yarim baliga gelince...Siyirdimbir an karnim acikmisti..bilemiyorum.,.yemis olabilirimSiyirdimHappynede olsa mercan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
gönülden tebrikler tüm ekibe süper ekibin süper avı olmuş tek kelimeyle harika AlkisAlkisAlkisyine gözümüz şenlendi keyfimiz yerine geldi sayenizde bereketli olsun
böyle güzel avlarınız herdaim olsun selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Albatros-gr yazdı:Hakan`inda raporda yazdigi gibi cok guzel bir balikcilik gunu gecirdik..
buradan da Hakan -Serkan ikilisine tesekkur ederim....
benim program sakata gelince sagolsunlar ,duruma mudahele ettiler..
erken cikmama gelince,yeter abi..saat 10:00 da avlanmaya basladik...saat 16:00 ciktim...tam 6 saat ..
onlara bakmayin siz onlar genc....biz bu yasta onlara adim uyduramayiz,sonra 5 gun yorgunlugu gidiyor ..
konuya renk gelmesi icin benden de bir-kac foto

Faruk Abi asıl biz teşekkür ederiz. Sen 5 gün demişsin ama bugün 2. gün benim hala her tarafım ağrıyor Happy.

Dr.Güner yazdı:sizi bir hemşehriniz olarak özellikle tebrik etmek istiyorum,harika bir av yapmışsınız.Beni belki tanımazsınız,bende Gümülcineliyim,Faruk abiniz size bilgi verir...

Teşekkürler Güner Abi, evet Faruk Abi bahsetti inşallah Gümülcineye geldiğinde tanışırız.

kasap100 yazdı:... Bu arada meslektaşımın takımlarını gösteren fotoğrafta(Faruk abinin çektiği) Serkan'ın elleri dua pozisyonunda gibiHappy Balık duası mı acaba. Eğer öyleyse tutmuş görünüyor. ....

Valla tamamen rastlantı, o saatte tek düşündüğüm şey hangi takımı hangi oltada kullansam diyordum.

naxos 5 yazdı:hayır, o her balığa gitmezden bir gün önce olta takımlarını alma bahanesiyle köyüne gidiyor. olan da orada oluyor işte. köyde oltalarına birşeyler yapıyor; onları birilerine okutuyor, üfletiyor gibime geliyor. Siyirdim

Yapma Hakan Hoca, geçenlerde köyün imamı benim dükkana uğradı. Hakan Hoca ile tanıştırdım onları. Demek ki sana nefesi yetmemiş Hakan Hoca BoboHappySiyirdimBoboSiyirdimHappyBobo. Bir dahakine istersen onu da alalım balığa.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
offf bune be abi tebrıkler vallaaAlkis
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
MAşallah Yunanistanda sezorn açılmış. ALLAH bereketini versin. bizede birgün nasip olur insallah....
lapinavcısı_brs
A Rh(+) 1982
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,Hakan,Serkan tebriklerAlkisAlkisAlkis maşallah mercan bolluğu varmış yerinide bulmuşsunuzGulumsebereketli afiyet olsunSeerf
orhan abi, çok teşekkürler. evet gelişi güzel demir attık ve tam yerine düşmüşüz.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
blue_zaire yazdı:offf bune be abi tebrıkler vallaaAlkis

fevzi kardeşim, sen neredesin yahu!.. mırmırları bıraktık, şimdi mercan şovuna başladıkSiyirdim. rastgele. teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
lapinavcısı_brs yazdı:MAşallah Yunanistanda sezorn açılmış. ALLAH bereketini versin. bizede birgün nasip olur insallah....

evet, abdullah kardeşim, bu zamanda ilk kez bu kadar mercana rastgeliyoruz. belki havalardandır. dediğin gibi umarım devamı gelir. inşallah size de böyle balıkçılık en kısa zamanda nasip olur.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  haftasonu cumartesi avımız antalya ANTALYALI07 17 1,593 21-11-2015, 14:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  17 ekim haftasonu avımız. ANTALYALI07 14 1,628 27-10-2015, 14:48
Son Yorum: ANTALYALI07
  bodrum avımız bucalıfikret 17 2,259 28-10-2014, 15:39
Son Yorum: bucalıfikret
  12/07/2014 bite me ile kasna avımız muratcoskun 17 2,262 24-07-2014, 21:17
Son Yorum: muratcoskun
  Gökala Avımız Uzun_ahmet 44 3,853 10-03-2014, 23:51