Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kasım ayı ilk gece avı.
tano yazdı:Neden olmasın güzel bir fikir.Ben yeni olduğum için pek kimseyi tanımıyorum ama katılmaktan zevk duyarım

tansel abi zaten amaç tanışmak değilmi,aslında antalyada ekip sağlam,iş güç herkesi biraraya toplamak zor oluyor,takımı toparlayalım,akşamları güzel oluyor,herkese uygun bir zamanda toplanalım abicim,görüşmek üzere.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:tansel abi zaten amaç tanışmak değilmi,aslında antalyada ekip sağlam,iş güç herkesi biraraya toplamak zor oluyor,takımı toparlayalım,akşamları güzel oluyor,herkese uygun bir zamanda toplanalım abicim,görüşmek üzere.

Doğru söylüyorsun.Toplanmak zor oluyor.Ben hafta içi 18.30 gibi çıkıyorum işten ama sorun olmaz konuşur ayarlarız.Bayram öncesi de olur bayramdan sonrada bana uyar.Görüşürüz.
Bul
Bu arada Aytekin kardeşim gece avında fosfor kullanıyormusun? Kullansak faydası ne olur sence?
Bul
tano yazdı:Bu arada Aytekin kardeşim gece avında fosfor kullanıyormusun? Kullansak faydası ne olur sence?
ben fosforu sadece kamışın ucuna takıp vuruşları görebilmek için kullanıyorum,takımda kullandım bir verim alamadım,balığı ürkütüyor bence.
Bul
aytekin usta tebrıkler daha guzel avlara ınsallah Alkis
Bul
sportmen.avci yazdı:aytekin usta tebrıkler daha guzel avlara ınsallah Alkis

teşekkürler arkadaşım daha iyisi sana rastgelsin.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:özgür ustam çipura bayadır buralardaydıda çok nazlı,her zaman yemiyor,ekibe söyle bolca yem alsın,küçük balıklar çok,yem yetişmiyor Smile

şaka diyorum hocam.balığa gidecek ekip yok.kaya midyesi kullanırsan çipura hariç hiç bir balık ellemez.ben öyle çözüyorum olayı.takılmayan yerlerdede (konyaaltı gibi)alttaki takımı kullanıyorum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
ANTALYALI07 yazdı:ismail abi ahtapot gerçekten çok güzel bir kamuflaj yeteneğine sahip,kafa lambam kapalı iken bariz başka bir renk olduğu anlaşılıyordu,koyu renkteyken kafa lambasını yakınca anında renk değiştirdi,aslında tamda videoluktu.iyi dileklerin için çok teşekkürler.

avlarınız ve anlatımınıza tebrikler.

müsadeniz ve müsamahanıza güvenerek(suyun altı ile daha çok ilgilenmem sebebi ile)resimdeki ahtapot misk ahtapotu denilen türe benziyor..
sularımızda üç tür ahtapot bulunuyor; misk ahtapotu, kancalı ahtapot ve adi ahtapot)
adi ahtapot avı yıl içinde belli dönemlerde serbest, diğer iki tür ise yıl içinde avlanması yasak.

en önemli ayırd edici özellik adi ahtapotta vantuzlar çift sıra yanyana..
şimdi buzluktan çıkarıp fotoladım ..çok net olmasada

selam ve saygılar

Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
can abi ahtapot çeşitleri hakkında fazla bilgi sahibi değilim,kancalı ahtapotun avı yasak o konuda bilgim vardı,adi ahtapot nasıl bir çeşit acaba haberimiz olsun,sirkülere uymayan avcılık yapmayalım.bende bir araştıracağım.bilgiler için teşekkürler.
Bul
ANTALYALI07 yazdı:can abi ahtapot çeşitleri hakkında fazla bilgi sahibi değilim,kancalı ahtapotun avı yasak o konuda bilgim vardı,adi ahtapot nasıl bir çeşit acaba haberimiz olsun,sirkülere uymayan avcılık yapmayalım.bende bir araştıracağım.bilgiler için teşekkürler.

zaten olta avında seçme şansınız yok..genelde görerek avlananların(zıpkın)uyabileceği bir kural..adi ahtapot bol olan, en çok bildiğimiz...su altında hem derisini farklı şekillere sokabiliyor,hemde renk değiştirme konusu malum..
ben böyle farklı türleri avlamaya büyük şans olarak görüyorum aslında, maşallah..
aşağıda adi ahtapota ait birka. resim var..selamlar

Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  03 Kasım 2013 '' 90 +3 '' Alyanaklar Uzatmalarda Geldi. Sargoz35 12 2,019 05-12-2013, 00:10
Son Yorum: bucalıfikret
  Ekim - Kasım 2013 Kısa Av Güncelerinden Fotoğraflar... Sargoz35 2 901 09-11-2013, 12:02
Son Yorum: YaKaMoZ
  Güzel sargozlar 18.Kasım 2012 Sivrice Torik Orhanbaba 37 5,037 07-01-2013, 00:01
Son Yorum: Antepli 27
  23 Kasım MaVrUşGiL (papaz her zaman pilav yemezmiş:)) MaVrUşGiL 42 6,004 30-11-2012, 23:55
Son Yorum: tahsinmersin
  17/18 Kasım 2012 Boğazım Güzelim :)) maxtar 19 3,062 23-11-2012, 11:29
Son Yorum: fish or die
  18 Kasım 2012 Urla Salih Reis 30 4,303 21-11-2012, 11:30
Son Yorum: Salih Reis
  16/17 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 30 3,845 19-11-2012, 18:27
Son Yorum: oguzcanagca
  10 Kasım Lüfer Kırlangıç nihatkr 50 4,997 14-11-2012, 10:47
Son Yorum: nihatkr
  Torik geldi. 3 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 36 5,703 09-11-2012, 08:34
Son Yorum: Torik Orhanbaba

Hızlı Menü: