17-09-2009, 00:11
Olsun tabi ya.Amca gelsin yeterki.

Gittim,dinlendim,geldim
|
17-09-2009, 00:11
Olsun tabi ya.Amca gelsin yeterki.
![]()
17-09-2009, 00:13
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Nedim...haklisin galiba sart oldu.. Abi levrek akınını da bekletmiyceksin adama ![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
17-09-2009, 00:14
thunderbolt yazdı:Abi levrek akınını da bekletmiyceksin adamakuru fasulyeye herkez yatiya gider... ![]() hem kuru fasulya.lufer-levrek gibi ugrastirmaz adami...aninda hazir ![]()
17-09-2009, 00:15
Ne güzel dinlenmişsin Farukcum.
Ellerine sağlık. Birazda çalişsaydın kim bilir neler olacaktı. Başarıların devamlı olsun İnşallah.
17-09-2009, 00:17
Albatros-gr yazdı:kuru fasulyeye herkez yatiya gider... Balık gibi yakalama sorunu yok ama sonradan çok sıkıntı yaptıran cinsleri ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
17-09-2009, 00:20
yycolak yazdı:Ne güzel dinlenmişsin Farukcum.tesekkurler Yalcin..sen benim o dinlenmemi bir gorsen teknenin uzerinde ![]() sanada guzel bir trofe cipura insallah ![]()
17-09-2009, 00:20
thunderbolt yazdı:Balık gibi yakalama sorunu yok ama sonradan çok sıkıntı yaptıran cinsleri ![]() ![]() ![]()
17-09-2009, 00:24
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Yalcin..sen benim o dinlenmemi bir gorsen teknenin uzerindeVücudun dinlenmesi birkaç saat yatmak. Ama kafayı sıfırlamak zor. Bizim bu hobimiz olmasa yanımıza yaklaşılmaz. Hepimiz pimi çekilmiş el bombası gibi oluruz valla. Artın çipura kabusum oldu. Bir şekilde onu yakalamam lazım.
17-09-2009, 00:27
yycolak yazdı:Vücudun dinlenmesi birkaç saat yatmak.aynen dedigin gibi Yalcin.. iyiki balikcilik gibi bir hobimiz var ![]() ben o cipura gununun yakin olduguna inaniyorum
17-09-2009, 00:30
Albatros-gr yazdı:aynen dedigin gibi Yalcin.. Benda yakın olduğuna inanıyorum Farukcum ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|