08-06-2012, 18:32
Canım şekerim, biricik abım. seni her zaman ailenin başında, mutlu, sağlıklı görmek tek temennim. hepinizi seviyorum. Selamlar, saygılar, sağlıcakla.
sevgili yalçın abim,
|
08-06-2012, 18:32
Canım şekerim, biricik abım. seni her zaman ailenin başında, mutlu, sağlıklı görmek tek temennim. hepinizi seviyorum. Selamlar, saygılar, sağlıcakla.
10-06-2012, 15:04
Sevgili Yalçın abim,
Kim ne derse desin, herkesin bir zamanı olduğuna inanıyorum. Umarım sende o zamanı çok geç olmadan yakalarsın. ![]() Sevgilerimle...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
10-06-2012, 17:47
ANTALYALI07 yazdı:yalçın abi iş yerinden 3 arkadaş 14 ocak 2011 tarihinde karar verdik,sigarayı bırakmaya,bir arkadaşım ilaç filen kullandı,ama nafile aynı zamanda diğer arkadaş da anca 1 hafta sadece sigarayı azaltabildi ama şu an eski günlerdeki gibi sıklıkla içmeye devam ediyor.bana gelince sağlığımı düşündüm ve sigarayı bıraktım,ben özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum az çok bizim sıkıntılarımızı gözünün önüne getirebilirsin.gün içinde emvai çeşitte insanla iletişimde olduğumuz vs.vs... önce kafada bitirmek lazım tabii aytekincim.ondan bir öncesinde de kafayı toplamak lazım.az kaldı inşallah. ![]()
10-06-2012, 17:48
murki yazdı:Canım şekerim, biricik abım. seni her zaman ailenin başında, mutlu, sağlıklı görmek tek temennim. hepinizi seviyorum. Selamlar, saygılar, sağlıcakla. aynen kardeşim.teşekkürler. ![]()
10-06-2012, 17:55
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Yalçın abim, çok ağır laf etmişsin valla bahadırcım.bilirsin bu meret hep gündemdedir.bir bıraksam bir bıraksam.bununda bir vakti saati vardır heralde.umarım geç olmaz dediğin gibi. ![]()
10-06-2012, 19:26
yycolak yazdı:Nihatcım, Akapunkturun faydası var şahit oldum hatta denedim.. ama sen uzaktasın be kardeşim ..
10-06-2012, 22:40
Mufi yazdı:Akapunkturun faydası var şahit oldum hatta denedim.. ama sen uzaktasın be kardeşim .. nereye uzaktayım abicim.önce kafayı bir kurayım.gerisinde bir karar vereceğim muvaffak abicim.teşekkürler. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sevgili adminlerimiz | haydud | 23 | 4,638 |
30-11-2006, 20:25 Son Yorum: Lapsetur |