Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Uzun_ahmet yazdı:Serkan tek kelimeyle harkasın..
Serkanım belki kasımın ilk haftası istanbula gelebilirim, kesin değil ama ben seni ararım o zaman buluşuruz sanırım yinede farklı bir şekilde yollamak istiyorsan sen bilirsin, arapla görüşmedim bakalım o diyecek.
Ahmet abi, elden gitmesi her zaman için ilk tercihimdir, emanete iyi bakar sen gelene kadar güvercin gübresiyle beslerim

.
ufuktan26 yazdı:Ellerine sağlık Serkan.Çok güzel olmuşlar.Tebrik ederim
Ufuk abi, teşekkür ederim. Bu iş benim için bir keyiftir.
araphüso26 yazdı:serkan cidden teşekkür ederim çektiğin emek benim için çok değerli..uzunla buluşman senin için problem olmayacaksa elden gelmesi daha iyi olur...kargoyla gönderirsende lütfen ödemeli yap.... sıra elime ulaşır ulaşmaz bende.. fıstık çamı rutubetli özellikle deniz kenarlarını çok severmiş burada yetişmesi için sakar kıyılarında bir yere ekeceğim ömrümüz varsa büyüdükçe fotolarına bakarız tekrar teşekkür ederim

Hüseyin abi, kargonun ödemesini bana söyleme çünki bu memlekette uzun yıllar yaşaması gereken birisin. Ne alaka dersen Allah bana evlat verirse senin yanına gödereceğim ve bilet parasını hali ilede vereceğim

anladın sen beni.
Bu iş benim için emekten öte bir keyifti ama tek zorlandığım nokta en iyi tohumu seçmekte idi.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
serkan şöyle güzel bir yerim olsa ve bu ağaçların seveceği bir yer çok şey aklımda.
Amatörbalıkçı ormanı adıyla bir yer yapardım.Aramızda yeri olan arkadaşlar varsa hem sevap işler hemde sitenin adını yaşatır.İnanın yerim olsa hiç düşünmeden yapardım.Gözüm gibi bakar büyütürdüm.Varmıdır aramızda yeri olupta bu işi yapacak .
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
SerenaY66 yazdı:serkan şöyle güzel bir yerim olsa ve bu ağaçların seveceği bir yer çok şey aklımda.
Amatörbalıkçı ormanı adıyla bir yer yapardım.Aramızda yeri olan arkadaşlar varsa hem sevap işler hemde sitenin adını yaşatır.İnanın yerim olsa hiç düşünmeden yapardım.Gözüm gibi bakar büyütürdüm.Varmıdır aramızda yeri olupta bu işi yapacak .
İlker aynen senin gibi düşünüyorum, düşünsene kendi ellerimizle diktiğimiz ve büyümelerini izlediğimiz bir orman muhteşem olurdu

.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
doğayı sevmek, korumak ve yeşertmek... günümüzde kaybolan değerler. ancak serkan kardeşim senin bu değerleri insanlara tekrar kazandırmak arzusunda olman gerçekten takdire laik... bize iyi bir örneksin. teşekkür ederim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...