Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2015 Türkiye organizasyonu
nihatkr yazdı:Smile Ekledim. Ya beni şu duş işi düşündürüyor Siyirdim çaresini nasıl bulsak.

şimdi mayıs başı kuzey eğe kendimizi denize de atamayacaz. Hadiordan

Yaw şaka demiştim listeyi arttırıp durma. kendin gel yeter. Duş denizde tuzlayalım ki kokmayalım. mecbur kalırsak duş alacak kadar su kaynatırız.
27- Yağmurluk76
Bul
murki yazdı:Yaw şaka demiştim listeyi arttırıp durma. kendin gel yeter. Duş denizde tuzlayalım ki kokmayalım. mecbur kalırsak duş alacak kadar su kaynatırız.
27- Yağmurluk76

Biz adaşımla erken gelecez inşallah. Yağmurluk sorun değil onlar standart zaten Smile Siyirdim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE]
[SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE]
[SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE]
[/COLOR]
[SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
Bul
adaşım uyku tulumunada gerek kalmıyor,şişme yatağın üzerine bir battaniye birde kendi üstüne bir battaniye serdinmi evdeymiş gibi oluyor.zaten antifirizi aldıkmı soğuk işlemiyor Seerf duş için ereğliden tekneye damacanalarla su doldururuz güneşte ısıtırız olmadı tüpte kazanla ısıtırız.Seerf
Bul
alalım bundan Seerf

Ürün Açıklaması:
Uzun süreli kamplarınızda tüm temizlik işlerinizi yapabileceğiniz ve su taşıma amaçlı kullanabileceğiniz (su bidonu)katlanır , 10lt. kapasiteli kamp duşu.
Suyu önceden doldurup güneşli bir yere asarak suyun ısınmasını ve daha konforlu bir duş keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampçılık ve doğa sporları için doğru tercih.
Size lüks bir otel konforu ve temizliği sunar.
Kapasite : 10 litre
Ayarlanabilir duş başlığı ile birlikte,
Güneş enerjisi ile ısınan kamp duşu.
Ağaca veya duvara iliştireceğiniz ip ve aparatları mevcuttur.
hafif ve seyyar olaması sayesinde istenilen yerde kullanılabilir ve taşınabilir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Evet nihayet aracımda organizasyona hazır lastikleri degişti araç üstü port bage alındıAlkis

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
benim port bag i yeni sattım hemde tutucu kollarla beraber 200 tl den gitti be muratım.
hayırlısı olsun güle güle kullan.Seerf
Bul
ben hazırlık olarak daha hiçbirşey yapamadım.arabanın çeki demiri beni 2 ay salladı.çeki demiri takıldı,bugün tse den geçti.yarın evraklar gelince muayene ve sonrası ruhsata işlemleri bitecek inşallah.k2 belgemde bugün geldi.
römorkuda aldımmı herşey tamam sayılır.nisanda bi ereğliye kaçar orada toparlarım eşyaları.zaman azaldı heyecan bastı bakıyorum herkesi GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:alalım bundan Seerf

Ürün Açıklaması:
Uzun süreli kamplarınızda tüm temizlik işlerinizi yapabileceğiniz ve su taşıma amaçlı kullanabileceğiniz (su bidonu)katlanır , 10lt. kapasiteli kamp duşu.
Suyu önceden doldurup güneşli bir yere asarak suyun ısınmasını ve daha konforlu bir duş keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampçılık ve doğa sporları için doğru tercih.
Size lüks bir otel konforu ve temizliği sunar.
Kapasite : 10 litre
Ayarlanabilir duş başlığı ile birlikte,
Güneş enerjisi ile ısınan kamp duşu.
Ağaca veya duvara iliştireceğiniz ip ve aparatları mevcuttur.
hafif ve seyyar olaması sayesinde istenilen yerde kullanılabilir ve taşınabilir

Bu süpermiş NİHAT ABİ...Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:benim port bag i yeni sattım hemde tutucu kollarla beraber 200 tl den gitti be muratım.
hayırlısı olsun güle güle kullan.Seerf

Ne yaptın sen be abi sadece tutucu kollara 250 tl istiyorlar allahtan benim aracın üstünde orjinalinde var tutucu kolları sadece portbag aldım tanıdık bişrine bari gitseydiGulumse
Bul
Antalya grubundanda ses seda yok şimdilik inşallah araç hazırlıklarını boşa yapmamış olurum gelen olmassada artık düşecem yollara tek başıma otobüsleSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,360 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 301 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,198 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  2016 Türkiye 5. organizayonu LeVrEkCi 466 27,882 02-05-2016, 15:37
Son Yorum: haseremarket
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,417 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,399 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  26.05.2015 üsküdar eşkina avımız erdekli yücel 18 2,570 08-06-2015, 19:25
Son Yorum: bucalıfikret
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,806 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,867 08-06-2014, 22:35
Son Yorum: LeVrEkCi
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,343 21-01-2014, 15:12
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 5 Ziyaretçi