nihatkr yazdı: Ekledim. Ya beni şu duş işi düşündürüyor çaresini nasıl bulsak.
şimdi mayıs başı kuzey eğe kendimizi denize de atamayacaz.
Yaw şaka demiştim listeyi arttırıp durma. kendin gel yeter. Duş denizde tuzlayalım ki kokmayalım. mecbur kalırsak duş alacak kadar su kaynatırız.
27- Yağmurluk
murki yazdı:Yaw şaka demiştim listeyi arttırıp durma. kendin gel yeter. Duş denizde tuzlayalım ki kokmayalım. mecbur kalırsak duş alacak kadar su kaynatırız.
27- Yağmurluk
Biz adaşımla erken gelecez inşallah. Yağmurluk sorun değil onlar standart zaten
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
adaşım uyku tulumunada gerek kalmıyor,şişme yatağın üzerine bir battaniye birde kendi üstüne bir battaniye serdinmi evdeymiş gibi oluyor.zaten antifirizi aldıkmı soğuk işlemiyor duş için ereğliden tekneye damacanalarla su doldururuz güneşte ısıtırız olmadı tüpte kazanla ısıtırız.
Ürün Açıklaması:
Uzun süreli kamplarınızda tüm temizlik işlerinizi yapabileceğiniz ve su taşıma amaçlı kullanabileceğiniz (su bidonu)katlanır , 10lt. kapasiteli kamp duşu.
Suyu önceden doldurup güneşli bir yere asarak suyun ısınmasını ve daha konforlu bir duş keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampçılık ve doğa sporları için doğru tercih.
Size lüks bir otel konforu ve temizliği sunar.
Kapasite : 10 litre
Ayarlanabilir duş başlığı ile birlikte,
Güneş enerjisi ile ısınan kamp duşu.
Ağaca veya duvara iliştireceğiniz ip ve aparatları mevcuttur.
hafif ve seyyar olaması sayesinde istenilen yerde kullanılabilir ve taşınabilir
ben hazırlık olarak daha hiçbirşey yapamadım.arabanın çeki demiri beni 2 ay salladı.çeki demiri takıldı,bugün tse den geçti.yarın evraklar gelince muayene ve sonrası ruhsata işlemleri bitecek inşallah.k2 belgemde bugün geldi.
römorkuda aldımmı herşey tamam sayılır.nisanda bi ereğliye kaçar orada toparlarım eşyaları.zaman azaldı heyecan bastı bakıyorum herkesi
Ürün Açıklaması:
Uzun süreli kamplarınızda tüm temizlik işlerinizi yapabileceğiniz ve su taşıma amaçlı kullanabileceğiniz (su bidonu)katlanır , 10lt. kapasiteli kamp duşu.
Suyu önceden doldurup güneşli bir yere asarak suyun ısınmasını ve daha konforlu bir duş keyfi yaşayabilirsiniz.
Kampçılık ve doğa sporları için doğru tercih.
Size lüks bir otel konforu ve temizliği sunar.
Kapasite : 10 litre
Ayarlanabilir duş başlığı ile birlikte,
Güneş enerjisi ile ısınan kamp duşu.
Ağaca veya duvara iliştireceğiniz ip ve aparatları mevcuttur.
hafif ve seyyar olaması sayesinde istenilen yerde kullanılabilir ve taşınabilir
LeVrEkCi yazdı:benim port bag i yeni sattım hemde tutucu kollarla beraber 200 tl den gitti be muratım.
hayırlısı olsun güle güle kullan.
Ne yaptın sen be abi sadece tutucu kollara 250 tl istiyorlar allahtan benim aracın üstünde orjinalinde var tutucu kolları sadece portbag aldım tanıdık bişrine bari gitseydi