08-04-2009, 10:55
ahmet abi bu avlanma tekniği zannedersem burada yasak.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Kvok Kullanım Tekniği
|
08-04-2009, 10:55
ahmet abi bu avlanma tekniği zannedersem burada yasak.
[SIGPIC][/SIGPIC]
08-04-2009, 13:29
araphüso26 yazdı:ahmet abi daha önce (yanlış hatırlamıyorsam) eski bir konuda kvok her zaman kullanılmaz yeeri ve zamanı var demiştin..örnek ay olunca kullanılır yada ay olmayan gecelerede kullanılır gibi birde 3-5 seferden sonra yer değiştirdik bir gecede ne kadar aralıklarda av bölgersinde kvok kullanılabilir..açıklamalar için şimdiden teşekkülerÖncelikle böyle bir konu açıldığı için teşekkür ederim. Bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan üstadlara da teşekkürü borç bilirim. Hüseyin abi sen bu sene, bayağı bu konuya odaklanacaksın galiba. ![]()
08-04-2009, 14:28
MuratHoca yazdı:Öncelikle böyle bir konu açıldığı için teşekkür ederim. Bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan üstadlara da teşekkürü borç bilirim. hocam bu konuya 4-5 senedir uzunla beraber odaklandık ama 5-6 kg büyük yayın denk getiremedim..inşallah bu sene kamil abinin rekoru kıracağım ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
08-04-2009, 15:51
araphüso26 yazdı:hocam bu konuya 4-5 senedir uzunla beraber odaklandık ama 5-6 kg büyük yayın denk getiremedim..inşallah bu sene kamil abinin rekoru kıracağımOlacakkkkkk Verecek inşallah... ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
08-04-2009, 16:10
Uzun_ahmet yazdı:Olacakkkkkksülük toplamak lazım uzunum sülüüüüüüüükkkkkkk ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
20-07-2009, 13:46
Bu sezon Mart/nisan ayında pelitözünde turna için atılan gümüşlü oltayla yayın yakalanmıştı. 9 kg filan geliyordu, sonra göle bırakıldı. Sezon açıldığından beri millet gidiyor kimse tutamadı. Gölet kçük olduğundan bot indirmek yasak.
Kvok ile herhangi bir gölette kıyıdan uygulama yapan var mı? Ya da kıyıdan bu yöntem iş yapar mı?
20-07-2009, 14:54
MuratHoca yazdı:Bu sezon Mart/nisan ayında pelitözünde turna için atılan gümüşlü oltayla yayın yakalanmıştı. 9 kg filan geliyordu, sonra göle bırakıldı. Sezon açıldığından beri millet gidiyor kimse tutamadı. Gölet kçük olduğundan bot indirmek yasak. Şu pelitözü göletine gitmek bir türlü nasip olmadı, inşallah bu sene bir seferde olsa bir gitmek istiyorum bakalım ne zaman nasip olacak.. Kıyıdan deneme işine gelince hüseyine bir sor o denedi.. ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
20-07-2009, 19:12
Bilgile için teşekkürler...
Emrah77 YALOVA Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
30-10-2009, 18:41
paylaşım için teşekkürler..
30-10-2009, 18:54
birşey daha öğrendim, teşekkürler Ahmet abi..
bizde su altında agaşonda balık çağırmak için çeşitli ses denemeleri yapıyoruz...oldukçada başarılı oluyor..balıklar kesinlikle sese çok duyarlı..meraklı.. ![]()
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971 Can ARSLAN-İSTANBUL |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Akillica bİr avlanma teknİĞİ :) | blue_zaire | 25 | 6,930 |
31-10-2009, 00:39 Son Yorum: tatar77 |