Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iki ayin acisini cikaramadim
orhanekmekci yazdı:Faruk,Maronya ters demişsinde balık derinde burası size ne uzaklıktaGulumseSeerf
Abi km olarak uzak degilde,tekneyi suya indirme olayini pek sevmiyor oradan Ayhan arkadas...km olarak en fazla 5km fazla olsun diger denizlerden..Seerf
Bul
Albatros-gr yazdı:Abi km olarak uzak degilde,tekneyi suya indirme olayini pek sevmiyor oradan Ayhan arkadas...km olarak en fazla 5km fazla olsun diger denizlerden..Seerf
Teknenin çekicisi olduğundan indir bindir çok sorun olmaz diye düşünmüşdüm tabiki oraları en iyi bilen sizlersinizSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Teknenin çekicisi olduğundan indir bindir çok sorun olmaz diye düşünmüşdüm tabiki oraları en iyi bilen sizlersinizSeerf
Abi o limanda tekneyi indirirken manevra yeri cok az..ondan...baska bir seyden degilSeerfLiman olarak balkanin eteginde ,ilimizin bana gore en guzel limani
Bul
olsun Faruk abi hiç değilse deniz havası almış muhabbet etmişsiniz bu da yeter bide sizde bilirsiniz ki kış ın balık daha derin sularda daha sıcaklık fazla olan derinlerde olurlar daha derin denemediniz mi mesela bizim burada kanal dediğimiz bi yer vardır 150 -200 metre ilk baharda buradan bu derinlikten balık alırız paylaşım resimler çok güzel teşekkür ederim saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:olsun Faruk abi hiç değilse deniz havası almış muhabbet etmişsiniz bu da yeter bide sizde bilirsiniz ki kış ın balık daha derin sularda daha sıcaklık fazla olan derinlerde olurlar daha derin denemediniz mi mesela bizim burada kanal dediğimiz bi yer vardır 150 -200 metre ilk baharda buradan bu derinlikten balık alırız paylaşım resimler çok güzel teşekkür ederim saygılar.
Tesekkurler Eren!Bizim burada o derinlikleri bulmamiz, hele bizim teknelerle imkansiz.Burada avlandigimiz sular sigi,soyle soyliyeyim...direk iceri 4 mil gittiginde ancak 20-22 metreyi buluyorsun...rastgeleSeerf
Bul
''saat 9da Ayhan ile fener limaninda bulusacagiz...dunku antremandan sonra maca haziriz''Hehe

Ayhan kardeşime selamlar,yinede Maronyayı düşünün derim.Bol şanslar,rasgeleAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
sağlık olsun temiz hava almışsınız en azından birdahaki sefere daha güzel olur inşallah rast gelsinGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
hakikatten yemler 10 numaramış fakat bu yeme balık havada atlaması gerekir ama olmayınca olmuyor neyse bir daha ki sefere inşallah faruk abi Gulumse
Bul
olsun yaa. elbert birgün mutlaka cıkar acısı merak etme sen. hiç olmazsa oltayı suya değdirmişsin. o keyif başka olur insandaBig Grin
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Acılar çıkmaya başladı abi.MArt başı böyle diye diye de ayın balık avcısı olduğunu unutmadıkBoboAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu gün ayın kaçı yalova yalova tatar 49 7,156 22-01-2009, 14:04
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi