Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-vip,gold,silver
Hayırlı olsun Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek istiyorum,sitedeki tüm üyelerimiz hepimiz birbirimiz için tabiki değerli ve özel üyelerizdir.
ancak sitede renk olsun diye değişiklikler yapmaya devam ediyoruz.

sitedeki sıfatlar için açıklama
silver üyeConfusediteye girip mesaj yazmaya başlayan ve 2-3 ay sitede olan mesaj sayısı 200 üzerine çıkınca verilecek sıfattır.
gold üye:mesaj sayısı yükselmeye başlayan sitede sorun yaşanmamış devamlı bizlerle olan kişilere verilen sıfattır.
vip üyeConfuseditede mesaj sayısı binlerle ifade edilen ama bunun yanında av raporları,bilgi paylaşımı ile öne çıkmış site kuralları ve tebliğ ile sorun yaşanmamış kişilere verlmiş sıfattır.
üstad:formatımız olan balık işini hakkıyla yapmış veya yapmakta olan ve bunları bizlerle paylaşmaya gelen agabeylerimize mesaj sayısına bakılmadan verilen sıfattır.

not:
-öncelikle toplumsal kurallara,doğa kurallarına ve tabiki 2/2 tebliğe aykırı davranan kişilere vip ve üstad ünvanları verilmeyecektir
-üstad üyelik için mesaj sayısına bakılmayacak tanınmış isimlere direk verilecektir.
-verilen sıfatlar hangisi olursa olsun kurallara aykırı davranışlarda geri alınacaktır.
eklemelerle düzenlenmiştir.
Bul
Hayırlı olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
hayırlı olsunAlkis.yalnız ben bu ünvanlardaki yıldız sayısını çözemedim.aynı renkten 3 yıldızlıda var 4 yıldızlısıda.Smile
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
o farklı tahsin abi mesaj sayısı arttıkça yıldız sayısı artıyor.
Bul
Hayırlısı olsun Alkis
Bul
tahsinmersin yazdı:hayırlı olsunAlkis.yalnız ben bu ünvanlardaki yıldız sayısını çözemedim.aynı renkten 3 yıldızlıda var 4 yıldızlısıda.Smile

Tahsin abicim yıldız sayısı ile konu ;

http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=5713
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
LeVrEkCi yazdı:bundan sonra üstad yani işini en iyi yapan gerçektenüstad olan kişilere üstad üyelik verilecektir bunuda konuya ekledik.hayırlı olsun.

Tebrik ederim Nihat..

Çok güzel düşünülmüş bir uygulama...Günden güne daha iyiye gidiyoruz sayenizde..Emeği geçenlere teşekkürler..

Hayırlı olsun..
Bul
AlkisAlkisAlkis Herkese Hayırlı ve ugurlu olmasını dılerım .AlkisAlkisAlkis

Saygılarımla,
Bul
hayırlı olsun.AlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  murathoca gold üye LeVrEkCi 15 2,894 14-06-2010, 16:11
Son Yorum: harun77
  harun77 gold üye LeVrEkCi 22 3,771 13-06-2010, 00:31
Son Yorum: fish or die
  gold üye duyurusu LeVrEkCi 23 4,090 25-12-2008, 15:14
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi