Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeytinelinde buca team show !!
bucalıfikret yazdı:şeref kaptan takım çantan benim arabada kalmış salıgünü akşamı pınarbaşına babamlara gigecem evine bırakırım
Tamam Fikret abi hafta sonuna kadar getire bilirsen sevinirim
Şeref 1968
Bul
Fikret fotolar cok guzel,sagol.devamini sabirsizlikla bekliyoruz.
Bul
blue_zaire yazdı:cok kotu cıkmısım resımlerde yaw neden acaba Hadiordan
Soguktan donmussun,birde guzellik mi bekliyorsun?Hehe
Bul
Arkadaşlar resimlere ve yazdıklarınıza bakılırsa güzel bir av günü yaşamışsınız katılan herkesi kutlarım iyide balık yakalamışsınız bu güzel organizasyonunuzun devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
günün en ideal balıkcısı cankurtaran yelekli fevzi arkadaşaımızdı Alkis körfezi kurutdu inanın çipra kafeslerinde ne kadar kadar çupra varsa hepsini yakaladı Siyirdim tebrikler fevzi kardeşşşş
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
ayrıca bu günden müthiş bir zevk aldığımı söylememe gerek yok sanırım herkese içtenlikle teşekkürler bütün izmirli arkadaşlar sağolun Affet Alkis Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:ayrıca bu günden müthiş bir zevk aldığımı söylememe gerek yok sanırım herkese içtenlikle teşekkürler bütün izmirli arkadaşlar sağolun Affet Alkis Seerf
Guzel bir av vede guzel bir gun gecirmissiniz TEBRIKLERAlkis
Bul
ben zaten sana baştan beri güveniyordum fevzicim bravo tebrik ederimAlkis
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Kamil abi seni oltanın kamışından tanıdım.Bu yaz karşılaşamadık kızılırmak kenarında aradım seni ama bulamadım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Çok guzel av olmus hepınızı tebrık ederım . Saygılar
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LeVrEkCi,Kamil ILIPINAR, murki, tedirgin SaZaN, MaVrUşGiL :) SHOW MaVrUşGiL 115 16,108 10-05-2013, 17:16
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,211 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi