Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
---facebook da www.amatorbalikci.net---
LeVrEkCi yazdı:48 saat dolmadan 100 üye olduk arkadaşlar Seerf
Nihat,bu yüz kişinin doksanını tanıyamadımSiyirdimbu kişiler sitemizin üyelerimiydiSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi arkadaşın arkadaşı derlerya biraz öyle biraz değil.ama facebookta tanımadığımız kişiler geldiğine göre bu arkadaşlardan siteye üye olmak isteyende olacaktır.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
biraz arkadaşların arkladaşı biraz toplu emaillerden gelenler olmuştur dahada davet giden 45-50 kişi var onların davet ettikleride olacak zincir hızla büyüyecek inşallah.
özellikle sitede sorun yaşandıgında oradan birbirimizle iletişim kurabilecegiz.
Bul
bu facebook çok iyi oldu.bu iyi düşünülmüş.Emeğinize sağlık.ben bi göz atayım şuraya.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
hayırlı uğurlu olsun işe yarayacaktır
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
Ben de gruba katıldım arkadaşlar.
Bul
hoş geldiniz hocam paylaşımlarınızı bekleriz hangi okuldasınız
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
ufuktan26 yazdı:Ben de gruba katıldım arkadaşlar.

Ufuk hocam,Maşallah girişiniz hızlı oldu devamınıda beklerizAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Eyvallah Orhan abi.Aslında gündüz vakti bu kadar sık giremem nete.Malum akşama kadar ders var okulda.Şu an raporluyum da evde vakit buluyorumGulumse Ameliyat geçirdim geçen perşembe.Ama Allah ın izniyle aranızda sürekli olmaya çalışacağım.
Bul
ufuktan26 yazdı:Eyvallah Orhan abi.Aslında gündüz vakti bu kadar sık giremem nete.Malum akşama kadar ders var okulda.Şu an raporluyum da evde vakit buluyorumGulumse Ameliyat geçirdim geçen perşembe.Ama Allah ın izniyle aranızda sürekli olmaya çalışacağım.
Hocam gecmis olsun..Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  www.amatorbalikci net facebook da. LeVrEkCi 29 4,338 08-08-2012, 17:22
Son Yorum: bucalıfikret
  amatorbalikci.net hakkında herkes okusun lütfen fish or die 35 6,883 11-12-2009, 14:43
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi