Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
küçükbahce-mordoğan
mariner8 yazdı:Orhan kaptan eline sağlık Alkis oraların tadına doyum olmuyor agustos 2007 yılında karaburunda oniki gün kaldım hatta orada gemi yolu dedikleri bölgede 120m derinlikte mercan avı yaptım , inşallah bu yaz yine oralara gelirim 76
İnşallah Ahmet kardeşim gelirsen beraber çıkarız gemi yolunaSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:oraya özel ayrı yasaklarmı yayınlanmış orhan abi?
meralar çok güzel gerçekten oralardan balık çıkmaması mümkün değil.paylaşım için teşekkürler
Nihat,buralarda balık yakalamasını bilene deniz her daim bereketini gösteriyorGulumseorfoz-lagos için zıpkınla avlanma yasağını bende anlamış değilimSnifsinf
Bornova - izmir
Bul
orhan kaptan konuyu atlamışım ...Siyirdimgerçekten süper yerler..Bobo bi gün ziyeret şart oldu sana bu görüntülerden sonra..
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
orhanekmekci yazdı:Nihat,buralarda balık yakalamasını bilene deniz her daim bereketini gösteriyorGulumseorfoz-lagos için zıpkınla avlanma yasağını bende anlamış değilimSnifsinf

orfoz ve lagos zıpkıncıdan kaçmadıkları için zıpkınla avlanması yasak türler arasındadır. yani vurmak çok basit
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:orfoz ve lagos zıpkıncıdan kaçmadıkları için zıpkınla avlanması yasak türler arasındadır. yani vurmak çok basit
Teşekkürle Barış bunuda öğrenmiş oldumAlkis
Bornova - izmir
Bul
blue_zaire yazdı:aslında mustafa adı ben sukru dıyom onaSmile vay bee dıyo mısınayı bıtırdım cok uzaga gıttı Hehe
Şükrü(mustafa)Pazar günüde geliyomuBobo
Bornova - izmir
Bul
cennetten bir bahçe buralar babacım süper yerler vallaAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
manisalıdeli yazdı:orhan kaptan konuyu atlamışım ...Siyirdimgerçekten süper yerler..Bobo bi gün ziyeret şart oldu sana bu görüntülerden sonra..
Mordoğana kadar olan virajları saymışdınBoboMordoğandan sonrakiler için ne dicen bakalımSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Mordoğana kadar olan virajları saymışdınBoboMordoğandan sonrakiler için ne dicen bakalımSiyirdim
abi tek sorun orası işte yoksa her hafta gelirdik bıkardınSiyirdimyolda dinlene dinlene gitçen abi o wirajlar bitmez yoksa... allah kolaylık wersın ordakilere....
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul
manisalıdeli yazdı:abi tek sorun orası işte yoksa her hafta gelirdik bıkardınSiyirdimyolda dinlene dinlene gitçen abi o wirajlar bitmez yoksa... allah kolaylık wersın ordakilere....
Buranın neden bu kadar bakir kaldığını sanıyordunBobo
Bornova - izmir
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi