Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
boğaziçinin çaylağı 1 :))
hadi hayırlısı balığın her türlüsü zevkli yaa pek mtorda tutulan kadar olmasada neticede av spor sonuçta hımmm belkide hastalıkhadi bakalım filimin devamı iaşallah bekleriz bol şanslar
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
robinson987 yazdı:hadi hayırlısı balığın her türlüsü zevkli yaa pek mtorda tutulan kadar olmasada neticede av spor sonuçta hımmm belkide hastalıkhadi bakalım filimin devamı iaşallah bekleriz bol şanslar
tekneden tutmanında zevkli ve olumsuz yanları var kıyıdan tutmanında,tabiiki ben tekneyi herzaman daha verimli ve zevkli bulurum çoçuklugumdan beri tekneden av yapıyorum ama kıyınında zevkini aldım artık bırakmam,teşekkürler.
Bul
sayın balıkçılarım elinize kolunuza sağlık.kamil ne güzel boğaz havası ve balıklarıyla hoşgeldin.
Bul
5 dakika evvel aradı kamil abi emirganda balıktayım dedi şimdi yanıma geliyor sarıyere Gulumse
Bul
süper av olmuş.afiyet olsun sizlere.
Bul
Nihat çok güzel bir seri yakalamışsın bereketli olsun, kamil abide bu işi kapmış sanırım helal olsun sizlere..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
teşekkürler,
kamil abi bugünde emirgandaymış geldi 3-4 saat kadar oturduk sohbet ettik emekli oluyormuş şubattan itibaren sanıyorum daha sık görüşebileceğiz.
vay yayınların haline vayy
Bul
berektli olsun nihat abi.. uzun bir süre sonra kamil ustayı da görmek güzel.. Smile
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Arkadaşlar bundan sonra kışları boğazdayım haberiniz ola nasıl olsa tatlısu balıkcılığının ölü zamanı eh insan neler öğreniyor bu işide kıvıracağa benziyorum ne dersiniz forumdaki bütün arkadaşlara selamlar
Seerf 7676
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yav tatlısuda balık tutan denizde de kıvırır bu işi yosuncu emmi Siyirdim Alkis hoş geldin yav özlettin kendini Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  boğaziçinin çaylağı 2 LeVrEkCi 49 7,134 05-12-2010, 10:53
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü: