Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ZEYTİN Cizme Aparatı
güzel paylaşım teşekkürler...
Bul
Paylaşıma teşekkürler rauf abi gerçekten güzel bir icat normalde evlerde tek tek bıçakla çizmeye uğraşıyoruz zeytini seninki daha seri bir sistemAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Bu icat süper...Bizimde ERDEK'te zeytin bahçelerimiz var ve bende bunu bizimkilere gösterip denemelerini istiyorum...Teşekkürler...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Rauf kaptan beni ciddi bir zahmetten kurtardın teşekkür ederim icadınız süper Zeytini çok sevdiğim için bundan şikayet etmiyordum ama artık keyif alarak yapıcağımdan şüphem yok. Yarından tezi yok yapıcam. Biliyorsunuz yeni mevsim zeytinler geldi
Bul
rauf abi insan yaptığı işin daha pratik olması için kafa yorması ve olumlu neticeye ulaşması taktire şayan aklına ve ellerine sağlık yalnız üstteki zeytine uygulanan tansiyonu çok iyi ayarlamak lazım gibi geliyor yoksa parmaklar hasar görebilirAlkis
Bul
Rauf Abi tebrikler Alkis.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Tebrıkler Rauf abı gercekten cok pratık bır aparat olmus .
Paylasım ıcın tesekkurler .

Saygılarımla,
Bul
Gecen seneki ilk yapımdı bu seneki daha iyi düşünülmüş olarak yaptım şişeyi daha büyük olarak sectim yine testere ile üc yerden kestin ama bu sefer o kesilen yerlerden yerleştirdiğim bıcağı cekirdeğe göre ayar yaptıktan sonra japon ile yapıştırdım kuruduktan sonra şişenin kapağının tepesini makas ile yuvarlak bir delik actım bu sayede bıcaklar parmaktan baya uzaklaştı hadi kolay gelsin ben bu sene 8 kilo yeşil zeytin kestim salamura icin eli kulağında haftaya sofraya koyarım selamlar ayrıca ilginiz icin teşekkürler.
[Resim: 2j2tahu.jpg]
[Resim: 67tziv.jpg]
[Resim: 358xwsp.jpg]
rauf abi parmağın önlemini almışsın tekrar tebriklerAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  neopren çizme arıyorum LeVrEkCi 3 840 01-11-2016, 11:09
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi