27-06-2008, 22:59
BAYTAR yazdı:Konu benim açımdan kapanmıştır.Anladığım kadarıyla Toplumsal bir konuyu Nihat arkadaşımızın açıp kapadığı bir konu üzerinde bağdaştırıp işlemeye çalışmışsınız Tabiiki birde Admin olması sebebiyle sorumluluğu olduğu gerekçesiyle
Gündemi meşgul ettiğim için özür dilerim.
Saygılar..
Arkadaşım inş. Erdekte tanışma fırsatı bulacağız ve orada bizleri daha iyi tanırsınız Yöneticiyiz bu forumda ama insanların yöneticisi asla değil ve olamazda sadece kurallar açısından sizlerin ve bizlerin huzuru ve sitenin hukuksal konularda sıkıntılara düşmemesi için bekçilik yapıyoruz bu yöneticiliğin açıklamasını böyle yapabilirim
Murkican Murat arkadaşımın sözüne candan katılıyorum(( lütfen birbirimizin açıklarını görmeyi değil kapatmayı deneyelim. av sezonu yakındır. gevşemeyi, rahat olmayı düşünelim.))
Erdek sorumluluğuna gelirsek Ben hepinizin sorumluluğunu üstleneyimde Kime karşı üstleneyim herkez Reşit
Varsa reşit olmayan söylesin düşünelim Onun haricinde hepimiz birbirimizden arkadaşlık dostluk bağlamında zaten sorumluyuz
Toparlamak gerekirse bana göre sorun yok olay yok gerginlik yok gündemi meşgul etmekde yok sadece küçücük bir polemik olmuş hepsi bu Aile içinde zaman zaman olaağan şeyler saman alevi gibidir parlar geçer Paylaşımımıza devam Balığa devam
saygılarımla