14-05-2008, 20:39
yalova tatar yazdı:benim videoları lakerda aldı düzenleme yapıp siteye öyle atacak .bu akşam yada yarın hazır olur.Köylüm videoları çalışıyorum.Yarına hazır inşallah.1. Bölüm bu akşam biterse siteye yüklerim..
Foça Org. 11 Mayıs 08 (Resim,video)
|
14-05-2008, 20:39
yalova tatar yazdı:benim videoları lakerda aldı düzenleme yapıp siteye öyle atacak .bu akşam yada yarın hazır olur.Köylüm videoları çalışıyorum.Yarına hazır inşallah.1. Bölüm bu akşam biterse siteye yüklerim..
14-05-2008, 20:40
Organizasyon harika olmuş. Görüntüler harika. Katılamadığıma çok üzüldüm, aranızda olmak isterdim doğrusu. Muhabbetimiz daim olsun inşallah. (Videoları göremedim)
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
14-05-2008, 21:25
Alıntı: Hey be !.. Gözüne sevdiğimin "İZMİR TEAM"i. Gene boyunduruğu yerden almışsınız. İşte = KATILIM. İşte = DOSTLUK. İşte = BİRLİKDELİK. İşte = KAYNAŞMA. Ve.......Ve.......Ve.......Ve.......Ve.......Ve.......Ve....... !.. İşte = ORGANİZASYON. Katılımcı olan ve Emeği geçen tüm dostlara canı-gönülden teşekkürler. Hepinize Saygılar--Sevgiler.
GÖNÜLLER HOŞ İKEN ; OLTALAR BOŞ OLMASIN
Yörük Efe-- / --B RH (+) -- / 1961 Biz Dünyadan Gider Olduk , Kalanlara Selam Olsun , Hep Böyle Gidecekse Bu Dünya , Kalanlara da Haram Olsun Ömer Hayyam
14-05-2008, 21:30
yaw teknenin rotasını çevirseydiniz istanbula doğru mudanya yalova toplaya toplaya bi çanakkaleye uzanıp oradan dönüş yapardık
Ercan abi tekne gerçekten güzelmiş korsan teknelerinde her delikten bir top namlusu çıkarmış bu teknede onlara benziyor ama burada her delikten bir olta çıkıyor ve oturma yerleriyle mangalın yeride çok hoş
14-05-2008, 21:32
YörükEfe yazdı:Hey be !.. Gözüne sevdiğimin "İZMİR TEAM"i. Gene boyunduruğu yerden almışsınız. ![]() ![]()
14-05-2008, 21:42
ALTAYLI yazdı:Erden İsmail'e haksızlık etme o nasıl kaybolduğunun farkında değilki senle benim başım altından çıktı ve kayboldu. Dediğin gibi 3 küçük saatçik. Ama hakkını teslim edelim NEDEN SAÇLARIN'ı müthiş söyleyerek bizleri ihya etti. 10 Tam puan. Jürideki bazı arkadaşlar daha çalışmasını istediler ama bizden tam puan almadımı. almazmı abi bide videosunu yayınlasın lakerda bak dinleyenler bile on numara dicek
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
14-05-2008, 22:22
arkadaşlara çok teşekkürler bu nefis faylaşımlar için.
![]()
14-05-2008, 22:23
resimlerin bir kısmı devamı geliyoooooooooooooooooo
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
14-05-2008, 22:27
işteee devamııııı
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
14-05-2008, 22:30
bakın ilk 3ve 6 cı resimler balık ayhan
![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET ********** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|