Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erkeklerİn Kadinlardan Rİcasidir.
yalova tatar yazdı:ha hah ha ne o yaw herkes mintan erkeği gibi konuşuyonuz

yaw reis mintan erkeği nedemek ?mintan gömlekte ötekisi nası oluoSmilekazak duydumda mintan hehehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
valla bilmmem ben hep kazak giyeyerim,
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
4 4 lük olmuş. Ellerinize sağlık. Tam olarak herşeyi anlatıyor. Herkese yollayacağım. Yanlız şu temizlikçi kısmına katılmıyorum :-) .
Küçük Denizde Büyük Balık mı olmak ?
Büyük Denizde Küçük Balık mı olmak ?
Bul
arkadaşlar mintan eski dilde atletdir bu açıklama bilgi maiyetindedir.eteğede fistan derlermişşş.şimdi evden aradılar ekmeği almadan sakın gelme diye bu nasıl iş anlamadım sabahdan akşama kadar çalış bide işim gücüm yok ekmek alacakmışım Mahcupistersen alma yoksa aç kalacak olan benim yaa işte böyle malesef başa gelen çekiliyormuş bizde çekeceğiz mecburen ekmeğide alacağız diğer işleride yapacağız sırf iyi geçinmek için yoksa ben bilirim yapacağımıda neyse fazla uçurtmayın beni yoksa yukarda asılı kalırım HappyHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yalova tatar yazdı:ha hah ha ne o yaw herkes mintan erkeği gibi konuşuyonuz

Mintan:Yakasız gömleğin uzunu,altına kara şalvarüstüne türbe yeşili cüppe giyilir ayağa takunyalar kafaya dantelli takke geçirildikten sonra oluşan muhteşem kreasyon amber tesbih ve hacıyağı ile tamamlanır.sözlük anlamı buymuş istersen bida düşün derim.Hehe
Bornova - izmir
Bul
ben halk dili olarak yazmıştım eskiler öyle derlerdi valla yalanım yok Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
kısaca light erkek desek zamana uydursak hepimizin anladığı dil olsun hemde çok iyi anlarız bence Siyirdim
Bul
pögğh diyene bak sana uygun tekerlemeler varda akşam akşam yazmayım şimdi ben kaçar bay herkese iyi hafta sonları
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:kısaca light erkek desek zamana uydursak hepimizin anladığı dil olsun hemde çok iyi anlarız bence Siyirdim

Pirimiz hüsomu oldu şimdi.Hehe
Bornova - izmir
Bul
hadi iyi tatiller bende kaçtım pazartei görüşmek üzare.
akşamları bakarım tabiiki iyi akşamlar herkese.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 6 Ziyaretçi