Yorumları: 490
Konuları: 26
bencede tekne balıkçılığı daha zevkli. çünkü kıyıdanda balığa çıkıyorum ama balık olmadımı yapıcak bişi olmuyor.ama tekne balıkçılığında imkanın çok oluyor. orda yoksa başka yere orda yoksa başka yere elbet balığı bulabiliyorsunuz. ama kıyıdan bu şekilde yapıp balığı bulman zor oluyor. tabiki bu benim fikrim
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Balık yakalama kıyıdan çok fazla emek az balık,tekneyle az emek cok balık.Balık yakalamaktan aldığımız haz o balığın yakalanmasından yanımıza alıncaya kadar geçen süre olduğuna göre tekne benim tercihim.
Bornova - izmir
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
orhanekmekci yazdı:Balık yakalama kıyıdan çok fazla emek az balık,tekneyle az emek cok balık.Balık yakalamaktan aldığımız haz o balığın yakalanmasından yanımıza alıncaya kadar geçen süre olduğuna göre tekne benim tercihim.
teknede iyi de benim için kıyının yerini tutmuyor..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 1,729
Konuları: 105
teknede muhabbet ederek arkadaşlarla balık yakalamak, kıyıda herkes bir tarafta balık tutmak,
tabii ki tekne
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
Yorumları: 68
Konuları: 12
ben yazın yalovada sandal ile kışın kumkapıdan mecburen kıyı dan avlanıyorum ama tekne avcılığının yeri bam başka saygılar
Yorumları: 242
Konuları: 22
Balık olmadığı zaman hem kıyıdan hem de teknede de olmadığı zamanlar çok yaşadım....Ve, bana göre ikisinin yeri bambaşka....
Nedeni ise; mesela kıyıdan çupra avlar iken o harika balığın mamunu ağzını alıp da kibarca kamışın ucunu hafifce denize doğru çektiği an var ya....Allah allah...Onu hiç bir şeye değişmem...O an adeta elini yanlışlıkla soba değdirir ve saniyeler içinde çekersin ya....İşte o hareketi yaptığın an, iğne çupranın sağlam çenesine oturdu demektir.....Sen kamışı sardıkça, o da gelmiyeceğim diye ha bre bir sağa bir sola kafa ata ata gezer....Breh breh...Hele kallavi ise kamışda olur adeta bir '' C '' harfi.....Eh artık balığı kıyıya alıncaya kadar yaşanan adrenelin had safhadadır....
Tekne de ise ap ayrı heyacanlar yaşanır...Hele hele güneş tam doğmadan veya daha yeni doğar iken, olta aşağıda ise...Allah allah bekle bak ne kallaviler denk gelecektir dipden...mercan ilk önce hafif tıklar...ve bir daha tıklar...ve ürkmez ise tıklamalar artacaktır...İşte o an iğneyi oturtmak lazım...Ve başlarsın yukarı doğru çekmeye...Ama balık daha gözükmez son metrelerde aşağıdan parlamaya başladığında ise heyecan artık dorukta demektir...Taaa, teknenin içine alıncaya kadar...
Yorumları: 20
Konuları: 3
benim 4,60 m.içten takma moturlu bir teknem var,teknemle avlanırım ama kıyı balıkçılığıda yaptım,ikiside çok zevkli.marmara denizinde avlandığımız için hem kıyıdan avlanmak hemde tekneyle avlanmak şartlara göre gerektiriyor.
Yorumları: 7
Konuları: 0
denizde tekneden sirti avcılığı. Balık tutamasan bile tekneyle dolaşıp sitres atıyorsunuz.
Yorumları: 34
Konuları: 5
balığa çıkacaksam akşam evde balık yenir buda sadece tekneyle çıkarsan olur kıyıdan3 tane 5 tane biriktir buzluğa ye teknede kesin sırtısı mercanı vs vs
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
yav bence her ikisininde yeri bir başka ikiside güzel,ben ikisinide ayıramıyorum,ama amaç sadece balık tutmak olsaydı,tekne avı daha bereketli tabiki
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>