09-01-2008, 22:50
yok be mehmet abi ne korkacaz bulaşmasınlar bize keyfimiz kaçar kalk ben yazacam hanımlar günü yapalım falan filan elişi örnegi yemek tarifi moda aman aman kalsın
hanımlara özel
|
09-01-2008, 22:50
yok be mehmet abi ne korkacaz bulaşmasınlar bize keyfimiz kaçar kalk ben yazacam hanımlar günü yapalım falan filan elişi örnegi yemek tarifi moda aman aman kalsın
09-01-2008, 22:57
ha ha ha hüseyin hacet olayına bayıldım apakayda çok güldü.bende en güzel izni öyle alıyom ama kimse duymasın balığa gidiyom diyom tatam git diyor 3 gün eve gitmesem sadece ne yapıyon diyo sorar .
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
10-01-2008, 01:04
teşekkürler fıkrası olan arkadaşlar varsa yazsın
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
10-01-2008, 01:16
abi merhabalar.. herşeyden önce hanımlar burda yokken böyle bir tartışma konusu oluşuyorsa.. burda oldukları zaman neler olur akıl yürütemiyorum
![]()
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
10-01-2008, 10:35
DarkDream yazdı:abi merhabalar.. herşeyden önce hanımlar burda yokken böyle bir tartışma konusu oluşuyorsa.. burda oldukları zaman neler olur akıl yürütemiyorumver adresi bir girsin müstakbel yengemiz bakalım neler olabilir bi anlat sonrada zamane light erkegi seni ![]()
10-01-2008, 11:32
hüseyin beyin fıkrası harika
olayı özetliyor aslında
Tırıvırıya HAYIR
Hakan / 1977 / Amasya Bilgi Paylaşıldıkça Güzeldir!
10-01-2008, 20:04
Ben forumu hanımlara tasvip etmiyorum. Ama sizlere şunu söyleyeyim. Adapazarı göletlerle 4-5 bayan var balığa giden. Deniz kenarlarında daha çoktur zannedersem. Bizlere düşen su kenarlarında onları rahatsız edici hareketlerden uzak durmak. onları rahatsız etmemek. çünkü onlarında bu tür faaliyetlere ihtiyacı vardır.
10-01-2008, 20:34
LeVrEkCi yazdı:ver adresi bir girsin müstakbel yengemiz bakalım neler olabilir bi anlat sonrada zamane light erkegi seni : siyirdim : valla abi bi kere dedim "seni balığa götüreyim" diye... istemedi... ama demez olaydım.. abisini ve babasını götürmeye söz verdim.. yani kayınço ve kayın pederi.. hayır uzman olsam neyse... istavrit tutamayan adam.. 2 kişiyi balığa çıkaracak ? g.tümle gülerim ben kendime... bu arada benim nickin başındaki ha noluyo abi ![]()
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
10-01-2008, 23:46
evet güzel olur.neler gelir görmek lazım hadi teşvik edelim.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Siteye özel mont,polar,ceket vs | balıkçı0742 | 40 | 6,399 |
03-03-2009, 11:17 Son Yorum: SerenaY66 |