Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanozda ilk gece avına heves.
orhanekmekci yazdı:Kendine ve zevklerinede biraz zaman ayırablmelisin yoksa nereye kadarMahcupAllah yardımcın olsun.

onu biliyorumda çaresini bulamıyorum abicim.kışa bol bol vakit ayırırız her şeye nasılsa.
Bul
sayın balıkçılarım güzel kareler paylaşım için teşekkürler.hani derler ya çiğeri kaptırmadığınıza göre her şey güzel işte.
Bul
fotokopici yazdı:sayın balıkçılarım güzel kareler paylaşım için teşekkürler.hani derler ya çiğeri kaptırmadığınıza göre her şey güzel işte.

kaptırdık kaptırmasınada balığı kapamadık erolcum.Siyirdimteşekkürler.
Bul
Şekerim neler duyuyorum ben sen maydanozda gece avına ilk defamı çıktın yani..
Bununda benimle gerçekleişesi benimde hoşuma gitti, hernekadar balık tutamasakda bir ki saatlik sohbetimiz balıktan ağır bastı zaten, seviyorum seni şekerim...Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yycolak yazdı:kaptırdık kaptırmasınada balığı kapamadık erolcum.Siyirdimteşekkürler.

şekerim dün uzunum 4 adet baba kefal aldı demek ikimizde var bir terslik tekbaşına gidip almış.AlkisAlkis
Bul
bucalıfikret yazdı:şekerim dün uzunum 4 adet baba kefal aldı demek ikimizde var bir terslik tekbaşına gidip almış.AlkisAlkis

HappyHappybundan sonra uzun götürsün sizi balığaSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim neler duyuyorum ben sen maydanozda gece avına ilk defamı çıktın yani..
Bununda benimle gerçekleişesi benimde hoşuma gitti, hernekadar balık tutamasakda bir ki saatlik sohbetimiz balıktan ağır bastı zaten, seviyorum seni şekerim...Seerf

sohpet benimde hoşuma gitti şekerim.varlığına kurban.Gulumse
Bul
bucalıfikret yazdı:şekerim dün uzunum 4 adet baba kefal aldı demek ikimizde var bir terslik tekbaşına gidip almış.AlkisAlkis

bak bundan haberim yoktu.demekki arıza bizde.Hadiordan
Bul
orhanekmekci yazdı:HappyHappybundan sonra uzun götürsün sizi balığaSiyirdim

bir dahakine öyle yapalım orhan abicim.Wink
Bul
acemiler siziMahcupSiyirdimbven olsaydım kesin tutardımmı acaba ?HiSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]