Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Son Efe
tahsinmersin yazdı:illa 8.5 kg.lik levreği söyliycen.Mahcup
biz tutamadıysak kabahatimiz ne?9 kg.lık vardıda biz mi tutmadık.Hadiordan
Faruk abime söyliyeyimde oda bi tutsun görürsün gününü o zaman.Happy

germe ortamı.zaten işler sarpa sarıyor.bak bu hafta sonu neler olacak.Alkis
Bul
tahsinmersin yazdı:illa 8.5 kg.lik levreği söyliycen.Mahcup
biz tutamadıysak kabahatimiz ne?9 kg.lık vardıda biz mi tutmadık.Hadiordan
Faruk abime söyliyeyimde oda bi tutsun görürsün gününü o zaman.Happy
aman tahsin abi sen deme bari,sen her an çıkarabilirsin 9 kg luk Gulumseereğli tarihnin 4-5 balığından 2 tanesi bana denk geldi oda kısmetime demekki Gulumsesanada 10 kg luk denk gelsin inşallah..(bu arada babamın tuttugu 94cm lik 10 kg gelmişti 2 cm 1,5 kg atmıştı ama birde şu var o balık çok geniş balıktı yanlış hatırlamıyorsam 27 cm genişliği vardı dişi balıktı.
yycolak yazdı:germe ortamı.zaten işler sarpa sarıyor.bak bu hafta sonu neler olacak.Alkis

bişey olacağı yok yalçın abi,yarın akşam iddia biter kimse bişey tutamaz,sayın albatrosun işleri var benim 2 aile misafirim var..bahadır tutarsa tutar 5 kg üstünü Gulumse ben şansımı deneyeceğim kısmet bakalım.eğer trofe gelirse geceyarısı olsa duyarsınız zaten Siyirdim
Bul
Av harika, balıklar harika, daha ne olsun, tebrikler.. Alkis
bir tutkudur balık tutmak..
Bul
Tebrikler Bahadır.Yine güzel bir av yapmışsın.AlkisSenden çok iyi trofeler gelecekgibi görünüyor.Bekliyoruz kardeşim.Sevgi ve selamlarımla..GulumseSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bahadırcım azmine hayranım, sıcak - soğuk demiyorsun helal olsun sana Alkis Alkis

limanda tekne indirilen yerin solunda benim tekne duruyor, artık bir hafta sonu beraber gidelim. Snifsinf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Vay benim kardeşim yine harika bir iş çıkarmışsınız. Artk ne desem bilememAffet şimdilik helallerin var desem yine az gelecek76 Süper süperAlkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi