13-04-2012, 14:55
MaVrUşGiL yazdı:Volkan 12 saat! mi 1- 2 saatmiyazıyı ben şimdi fark ettim.
12 saat deıl 1 2 saat ugrastım usttekını duzeltemedım..
Boğaziçi balıkçıları logo çalışması
|
13-04-2012, 14:55
MaVrUşGiL yazdı:Volkan 12 saat! mi 1- 2 saatmi 12 saat deıl 1 2 saat ugrastım usttekını duzeltemedım..
13-04-2012, 15:17
hamsi58 yazdı:12 saat deıl 1 2 saat ugrastım usttekını duzeltemedım.. Volkan bey bir kurumsal firmaya ait olan logoya eklemeler yaparak burada yayınlamışsınız lütfen bu konularda dikkatli olunuz! msergej - Portfolyo - bosphorus cafe logo | Photoshop Magazin
13-04-2012, 16:33
site yönetim yazdı:Volkan bey bir kurumsal firmaya ait olan logoya eklemeler yaparak burada yayınlamışsınız lütfen bu konularda dikkatli olunuz! Tavsiyenize dikkate alırım merak etmeyin cabbar bey ilginize tskler !
Bütün çalışmalar güzel, özellikle 7. mesajdaki fotografı çok beğendim.
Benim çalışmamdaki beğeniniz içinde ayrıca teşekkür ederim.
13-04-2012, 17:58
taylanovi yazdı:Bütün çalışmalar güzel, özellikle 7. mesajdaki fotografı çok beğendim. Son gönderinizi sizin mesaja ekledim ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
13-04-2012, 22:05
site yönetim yazdı:Volkan bey bir kurumsal firmaya ait olan logoya eklemeler yaparak burada yayınlamışsınız lütfen bu konularda dikkatli olunuz! sizin de avatarınız kurumsal bir firmanın logosu üzerinde değişiklik yaparak koymuşsunuz logo neden silindi ?
13-04-2012, 22:07
Lakerda yazdı:Bir eskiz de benden olsun.. bu logoda kurumsal bir firmadan alınmış değiştirilmiş site yöneticisinin avatarıyla aynı çifte standart oldugu kanısındayım gerekli işlemlerin başlatılmasını talep ediyorum . !
13-04-2012, 22:24
En özgünü ve farklı farklı resimlerden yapılmış olan benim çalışmam herhalde.
![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
13-04-2012, 22:39
ufuktan26 yazdı:En özgünü ve farklı farklı resimlerden yapılmış olan benim çalışmam herhalde. canım hocam istanbulu bırak sen. ben senden anadolu gurubu için logo yapmanı bekliyorum. ![]() bu takımı oluşturun.zaten ekibinizde hemen hemen hazır. ![]() hamsi58 yazdı:bu logoda kurumsal bir firmadan alınmış değiştirilmiş site yöneticisinin avatarıyla aynı çifte standart oldugu kanısındayım gerekli işlemlerin başlatılmasını talep ediyorum . !Avatar kullanımı için ücret ödemeye gerek yok, her görsel kullanılabilir. Firma logosu veya dünyanın en pahalı tablosunu farketmez.Ama herhangi bir site yahut kuruluş için bir yerden alıntı yapamazsınız.Nedeni ise o çalışmanın bir telif karşılığında yapılmış olmasıdır.Örneğin hazırolta.com ticaret içeren bir site olduğu için, siteye artı değer katan bir logonun telifinin ödenerek özel olarak yaptırılmış olması gerekir.Bu forumda her forum gibi iletişim amaçlı olduğundan ve günlük bir hiti olduğundan maddi bir değer taşıdığı için yine kullanılacak logo yada görsellerin özgün olması gereklidir. Günümüzde ise bütün görseller için sözleşmelerle sanatçı ile kuruluş arasındaki bağlantıyı sağlayan siteler açılmıştır. Bir görselin birden çok kuruluş tarafından telif karşılığında kullanılmasını sağlayan bu siteler sayesinde bir görsel binlerce kez çeşitli gazete televizyon basın yayın kuruluşunda kullanılabilir. En çok kullanılan siteler bu uygulama için, dreamstime ve istockphoto dur. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Boğaziçi Balıkçıları | MaVrUşGiL | 99 | 24,566 |
10-03-2015, 16:58 Son Yorum: demdem |