Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
çeşme karareis
Mufi yazdı:Keyifli günlerin devam etsin saglık ve başarı dilerim ...afiyet olsun . Gulumse
sağol kardeşim
YaKaMoZ yazdı:FİKRET abicim ekibini ve seni kutluyorum iyi av olmuş tebrikler inşallah bizede bir gün tekneyle balık yakalamak nasip olur...Alkis
teşekkürler murat inşallah birgün nasip eder tekneyle balık tutmayı zevkli iş.
polat_can yazdı:Fikret abi güzel av olmuş Alkis daha bollarına inşallah
eyvallah polat
acemi dalgıç yazdı:afiyet olsun fikret abi çupra yok diyosun artık balık yok abı bunada şükür tekneyle gezmişsin temiz hava bol güneş ahhhhhhhhh şindi teknem olsaydı bende açılırdım

murat teşekkürler allah sanada güzel bir tekne nasip etsin.Affet
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Sevgili Fikret abi,
Çok keyifli bir av olmuş belli. Tüm ekibe tebrikler.Alkis
Yalnız şu foto en güzeli;

[Resim: 107jb.jpg]

Afiyet bal şeker olsun.AlkisSeerf
Herdaim rastgele.
Sevgi ve selamlar...

bahadır teşekkürler sağol Alkis
Bul
ufuktan26 yazdı:Fikret ne güzel keyif yapmışsınız,İmrendim vallahi.Alkis Resimler de harika.Afiyet olsun Seerf
teşekkürler hocam.
lionast yazdı:Abi keyifli bir gün olduğu kesin bizim son dakika bir aksaklık oldu gidemedik
nasip başka bir hafta denk gelir.
yycolak yazdı:ben ismini biliyorum o balığın kırlangıç.tadı çok güzeldir.serkancığım sende kiler daha güzel olur çünkü kırlangıç büyüdükçe tadıda güzelleşir.Siyirdim

nasılda kırlangıç balığına benzettim şaşırıyorum yani kırlangıç görmesem tamam diyecem kardeş.SiyirdimBoboHadiordanRolleyes
Bul
bucalıfikret yazdı:teşekkürler hocam.

nasip başka bir hafta denk gelir.

nasılda kırlangıç balığına benzettim şaşırıyorum yani kırlangıç görmesem tamam diyecem kardeş.SiyirdimBoboHadiordanRolleyes

ne yapayım kardeş buradan bakınca isparoz gibi göründü,olmayınca.....Siyirdim
Bul
AlkisAlkis hepinizin ellerine sağlık.güzel havada çok güzel balıklar alınmış.
afiyet şeker olsun.
böyle güzel avlarınızın devamını dilerim.
resimdeki çok güzel bir isparoz.
Serkan ın yediği balıkta bazı çiftliklerde yetiştirilmeye başlanmış olan,bizlerin mandagöz, patlak göz veya erkek mercan dediğimiz balıktır.çiftlikte yetiştirildiğinden dolayı bu mercanın pembelığine daha çok gri hakimdir.serkan resimden dolayı kendi balığına benzetmiştir diye düşünüyorum.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:AlkisAlkis hepinizin ellerine sağlık.güzel havada çok güzel balıklar alınmış.
afiyet şeker olsun.
Serkan ın yediği balıkta bazı çiftliklerde yetiştirilmeye başlanmış olan,bizlerin mandagöz, patlak göz veya erkek mercan dediğimiz balıktır.çiftlikte yetiştirildiğinden dolayı bu mercanın pembelığine daha çok gri hakimdir.serkan resimden dolayı kendi balığına benzetmiştir diye düşünüyorum.

Tahsin abi, dediğin gibi daha dikkatli inceleyince fark çıkıyor Wink ama benim yediğim balık anatomik ve lezzet olarak çipurayla çok benzeşiyor sadece eti biraz sert o kadar.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Tahsin abi, dediğin gibi daha dikkatli inceleyince fark çıkıyor Wink ama benim yediğim balık anatomik ve lezzet olarak çipurayla çok benzeşiyor sadece eti biraz sert o kadar.

Hayatım tabii ki lezzet olarak çipuraya benzeyebilir.yem olarakta aynı yemle besleniyorlar.anatomik olarakta şöyle açıklayabilirim.doğal çipuralar aynı boy ve en olarak aynı olsalar gram olarak kültür fazla çeker ve daha gençtir.çünkü kalınlık olarak fazlalar, yani obezler.deniz çipurası profil olarak alt kısmı çeneden kuyruğa kadar hemen hemen düz bir hat cizerken,kültürler daha göbekli yani alt kısım bombelidir.yani ben çiftlik balığını denizinkinden görmeden elle ayırt ederim dersem sebebi bu anatomik yapıdır.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Çarşaf gibi denizden yinede iyi iş çıkarmışsınız fikoAlkisbereketli afiyet olsunSeerfbalığa çıktığınız yer Karaburun karareis değilmiGulumserastgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Çarşaf gibi denizden yinede iyi iş çıkarmışsınız fikoAlkisbereketli afiyet olsunSeerfbalığa çıktığınız yer Karaburun karareis değilmiGulumserastgele.

orhan baba karaburun ileride kalıyor.Alkis
Bul
tahsinmersin yazdı:AlkisAlkis hepinizin ellerine sağlık.güzel havada çok güzel balıklar alınmış.
afiyet şeker olsun.

tahsin o balık kesinlikle isparos değilNayirolamaz
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çeşme Ildırı 3 aralık 2016 Salih Reis 16 1,271 16-12-2016, 22:42
Son Yorum: Albatros-gr
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,909 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  mini org izmir/çeşme bucalıfikret 15 2,384 27-06-2014, 23:45
Son Yorum: rusan
  çeşme dalyan kalamara devam bucalıfikret 37 4,099 12-11-2012, 18:22
Son Yorum: Salih Reis