Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekne sil baştan yapılıyor.
hayırlısı olsun inşallah.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Motor takılmadımı daha son resimleri görelim artık niko..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hayırlı olsun allah kolaylık versin orası burası derken ugraştıracak seni galiba.
Bul
Gönlünün istediği gibi olur inşallah. Hayırlı olsun Niko. Kazasız belasız bol balıklı günlerde avlanman dileklerimle rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Nihayet ufak tefek boya eksikleri olsada tekneyi bitirdim ve denize attım. Cumartesi sabah bir genel temizlik ve ardından bir deniz sefasına gideceğim.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
nihatkr yazdı:Nihayet ufak tefek boya eksikleri olsada tekneyi bitirdim ve denize attım. Cumartesi sabah bir genel temizlik ve ardından bir deniz sefasına gideceğim.

Hayirli olsun NIHAT abi allah kazasiz belasiz kullandirmak nasip etsin bol balikli avlarda kullanman dilegiyle...
Bul
YaKaMoZ yazdı:Hayirli olsun NIHAT abi allah kazasiz belasiz kullandirmak nasip etsin bol balikli avlarda kullanman dilegiyle...

Teşekkür ediyorum murat. İnşallah balıklar bol olur.
Bul
NİHAT abi çok şirin gözüküyor içerisinde ikizlerle birlikte seni tahmin ediyorum dahada güzel olur...Büyük geminin yanında çok güzel bir kare olmuşSiyirdim
Bul
hayırlı olsun adaş bol balıklı avların olsun kazasız belasız bir sezon olsun inşallah.Seerf
Bul
benim ruhsat kargoyla tekirdağa gitti adamlar saolsun yenisini yapıp gönderdiler ama vizeyi işlememişler,bu sabah kalktım fındıklıya gittim bıraktım ama anında veremeyiz emailleşme gerektiriyor bugün git yarın gel dediler.yarın tekrar gidip alacağım inşallah.Snifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tekne ile ilgili bilgiler AFALA 3 4,091 08-12-2007, 16:30
Son Yorum: avanti
  tekne bakımı LeVrEkCi 0 3,033 02-05-2007, 10:31
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi