Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maydanoza gece baskını...
yalova tatar yazdı:zaten bende orda olsydım dümeni şaşırırdım fikocuğum Siyirdim her ne kadar yolları şaşırsanda REİS yanımızdasın şekerim yalçına ve sana ailemizdeki bu saygı sevgiye sonsuz teşekkürler ..babaya ve ercan abiyede teşekkürler Alkis

eyvallah tatarım...76
Bul
gobekbalığı yazdı:vay vay abilerime bak muhabbet tavan yapmıştır herhalde kareyi kurmuşunuz vakit eken olsaydı size bir dördüncü uyarmış İZMİRE GİDİPTE YALÇIN ABİYİ HERHALDE TEK BEN ES GECTİM AMA HALA PİŞMANIM YALÇIN ABİİİİİİİİİİİMMSnifsinf

Aklında olsun biedaha es geçmek yok kulaklarını çekicem yoksa seninde sen nerelerdesin hayırsız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
yalova tatar yazdı:zaten bende orda olsydım dümeni şaşırırdım fikocuğum Siyirdim her ne kadar yolları şaşırsanda REİS yanımızdasın şekerim yalçına ve sana ailemizdeki bu saygı sevgiye sonsuz teşekkürler ..babaya ve ercan abiyede teşekkürler Alkis

Tatarım sende olsaydın zaten sabahlardık gibime geliyor SiyirdimSiyirdim
Sonra küfelerle izmire taşırlardı bizi HeheHehe
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
çok güzelsiniz çokkkkk harikasınız darısı tüm arkadaşlarımıza selamlar olsun abilerim.AlkisAlkisAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:çok güzelsiniz çokkkkk harikasınız darısı tüm arkadaşlarımıza selamlar olsun abilerim.AlkisAlkisAlkis

canım benim gelde beraber güzelleşelim bir günde.AlkisSeerf
Bul
Ekip sağlammış.
Muhabbetin beli kırılmıştır GulumseAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Ekip sağlammış.

hemde nasıl bahadırcım.tam orta yerinden kırıldı muhabbetin beli maşallah.76
Bul
Harika buluşma olmuş Alkis bu dostluklar daim olsun Gulumse
Bul
bahriyeli yazdı:çok güzelsiniz çokkkkk harikasınız darısı tüm arkadaşlarımıza selamlar olsun abilerim.AlkisAlkisAlkis

Bahriyelim sizlerde çok harikasınız sizlerede selam olsun..

Bahadır Sarıca yazdı:Ekip sağlammış.

Bahadırcığım hem ne muhabbet..

mariner8 yazdı:Harika buluşma olmuş Alkis bu dostluklar daim olsun Gulumse

Ahmet abicim hepimizin dostlukları daim olur inşallah..

sağol tatarım teşekkürler sağolsun uzunumda bir alet var 300 mt sonra sağdön ilk sokaktan sola dön aletin komutasına uyuyoruz fakat yol bitti.Siyirdimsonraları alet işini tam manasıyla yaptı Alkissizlerde bizim kalbimizdesiniz aleyküm selamlar olsun.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gece gördügüm rüya YaKaMoZ 24 3,551 11-02-2012, 02:54
Son Yorum: YaKaMoZ

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi